Gå til innhold

Sår på innside lår etter lange løpeturer!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

har i det siste begynt å trene litt igjen, da først og fremst utholdenhet. Men jeg merker at når jeg løper lengre turer får jeg gnagsår på lårene, noe jeg ikke har hatt siden jeg var veldig liten. vet noen hvordan jeg kan forebygge det her?

Kanskje en sykkelshorts under eller bruk av vaselin på de såre områdene før du trener.

Lenke til kommentar

Har akkurat samme problem, blir sånn runde "skrubbsår", ikke sant?

Du bruker vell ikke tilfeldigvis Rolling Stones boxere fra Dressman når du er ute å løper? :tease:

 

jepp, svir helt sykt! :thumbdown:

jeg bruker primært bjørn borg boxere, men har noen fra pierre robert og dressmann! De er alle av samme type stoff, så skal ikke se bort ifra at det er problemet!

 

Lårene gnisser mot hverandre, eller at boxeren din blir svett, og dermed gnager litt. Prøv med sportsteip eller lignende på området som er plaga. Evt bedre undertøy, om det er det som er problemet.

 

blir det ikke ubehagelig med sportsteip, med tanke på at det skal taes av? :hmm:

Lenke til kommentar

Lårene gnisser som sagt mot hverandre, og om det er litt kjølig ute, så sprekker huden litt (Du ser ikke sprekkene med blotte øye), og svetten gjør at salt renner nedover sårene på lårene og det svir. Det gjør skikkelig vondt over flere dager å ha det slik. En måte å forhindre det på kan være å binde noe lårbind rundt før du jogger slik at svetten ikke renner ned der og at du ikke gnisser lårene mot hverandre.

 

Joggebukse hjelper ingenting. Jeg kan anbefale å smøre vaselin der for å unngå gnagsår på lårene. Etter du har lagt på tykt lag med vaselin på innsiden av begge lårene kan du sette på lårbind utenpå områdene der du har vaselin.

Endret av LonelyMan
Lenke til kommentar

Jeg hadde akkurat det samme problemet som deg med å få fæle gnagsår på innsiden av lårene. dette ble helt borte etter at jeg begynte å bruke en form for shortstights under treningsshortsen. Merker ingenting til gnaging eller noe lenger, den jeg har er en fra peak performance, kostet ca 500 kr og syntes ikke under shortsen. base pass at sømmen på innsiden av låret ikke er for grov da dette muligens kan gnage også. du får kjøpt det i de fleste sporsbutikker vil jeg tro. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...