Gå til innhold

Beste mus og musematte?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-82119

Har ikke brydd meg så mye om rene gamingmuser og holdt meg til microsoft for minst mulig konflikt med drivere og slikt. microsoft har endel gode ergonomiske med blutrack jeg liker godt. Bruker en wireless laser mouse 6000 v2 nå som jeg er fornøyd med.

 

Som rene spillmuser er vel logitech g400 og g700 noe å se på?

 

Musmatte bruker jeg en razer golathius. Fikk gode reviwer fra andre brukere og er stor så kan flytte rundt på musa uten å vippe over kanten. Fungerer greit, men mishandler den ved at jeg lar svette hender hvile på matta og legger papir og slikt oppå den. Snudde den 180 grader for å slite på nytt område. Ut over det har det meste vært greit.

Lenke til kommentar

Enig men jeg ville sett på lasermus, da man kan brukes også mot glass.

Samtidig som batterilevetiden og ytelsen blir maksimalt.

 

Nå finnes det nok noen programvare ja som kan øke responstiden noe mere en windows mus pekehastighet kan og ekstra knapper på musen. Men ut over det antar jeg dyre muser ikke er noe impornerende. Kan godt være det blir mindre nødvendig for musematten for best ytelse.

Endret av LMH1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Logitech G400 eller MX518 :thumbup: Slank og fin bollemus! :!:

 

Har brukt Logitech siden jeg kjøpte min første MX518, og har aldri vært misfornøyd med noen av de! I tillegg til de nevnte så har jeg hatt G5 og G5 2007 Edition. Men jeg har ikke hatt noe behov for vekter osv. Det har lite å si for meg, så MX518 holder i massevis! G400 er hakket bedre da den har både frem og tilbake knapp på siden (for å gå frem og tilbake mellom sider på internett) og den har ikke den glatte overflaten til MX518 som kan bli litt klam etter noen timer intens spilling..

 

 

Musematte: Det er litt smak og behag, men jeg foretrekker tøymatter. Glir best og er mest komfortabelt. Bruker Razer Goliathus i dag. Steel 5L er også sweet med et hardt lag, sånn at underlaget ikke spiller noen rolle.

Endret av iNtensimilla
Lenke til kommentar
Gjest medlem-82119

Vet ikke hvorfor men synes generelt at alle de trådløse musene jeg har hatt fungerer ulikt på ulike nettsider. Kan slå på pc, mus virker topp og så besøker jeg en side og så er det et kaos med markør som henger og spretter rundtom. Så bytter jeg side, og alt er fint igjen, til neste side. Neste dag kan de sidene som funket dårlig funke bra og motsatt.

 

Sliter også med at oppladbare muser har en elendig teknologi. De har en tendens til å levere med for korte batterier slik at batteriet blir for løst, for tykk topp slik at den ikke får kontakt med kontakten, utstyre den med masse sjekkesystemer og i det hele tatt. Må ta ut batteriet og sette det inn igjen for at den skal ta imot lading i det hele tatt. Har vært likt på ulike modeller. Selv om det er mer pes så satser jeg nok på kablet neste gang, både pga elendig ladesystem og dårlig signalstyring.

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...