Gå til innhold

Neste gen Nvidia skjermkort Kepler (GTX - 6xx ?)


_ziggy_

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmmm... Hvininga fra det ene GTX 680 kortet forsvant da jeg flyttet korta lengre fra hverandre. Kanskje det ble for varmt for dem da de stod helt intillhverandre? Nå har jeg godkontrolleren i mellom, så da blir det god kjøling til begge GTX 680 korta. Bra det fulgte med veldig lang SLI bro :)

Lenke til kommentar

680 er fullstendig overkill for 1920x1080 oppløsning ikke sant? Litt usikker på hvilket kort jeg skal velge til en kompis. Blir BF3 det går i. Noen tips?

 

Det er IKKE fulstendig overkill i 1920x1080 i battlefield 3 iallefall. 1 kort gjør det veldig bra på ultra uten MSAA, men med MSAA eller annen AA, så er det ikkje helt bra nok, hvis man vil ha det totalt "hakkefritt" Da må man ha 2 stk :)

Ja jeg har testet begge deler. Var faktisk overrasket hvor bare ett kort var da! Overklokket til 1200mhz, så er det jammen med trøkk i det i bf3. Dog 7970 er ikkje langt bak det heller når man overklokker. Det bråker kankje ørlite granne mere og bruker mere strøm.

GTX 680 er best til BF3, derfor har jeg 2 av dem. Spiller bare bf3 (når jeg har tid da)

Endret av Nizzen
Lenke til kommentar

Hmm okay. Jeg har kjøpt meg et midlertidig 560ti kort som kjører BF3 rent på high ihvertfall så tenkte kanskje det ble litt mye. Ser ikke helt poenget med å spille på ultra når jeg ikke klarer å se forskjell. Bortsett fra at det er gøy å vite at man kan det:) Men da ryker han kanskje på et 680 tenker jeg.

 

Tenkte egentlig på 7870/7950 når det faller i pris. Hva tror du?

Endret av Akando
Lenke til kommentar

Slik jeg forstod det er fxaa alltid på om du aktiverer det i nvidia kontrollpanel..

 

Står at det ikke støttes i bf3 i nV kontrollpanel, derfor force med Nvidia Inspector. Blir sikkert fikset med neste driver.

FXAA-and-TXAA

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-680-2GB-Graphics-Card-Review-Kepler-Motion/FXAA-and-TXAA

Endret av Nizzen
Lenke til kommentar

MSAA har klart bedre bildekvalitet enn FXAA(og lignende teknikker), men på bekostning av ytelse. Dessverre har FXAA den bieffekten at skjermbildet blir uklart http://timothylottes...res-part-2.html

8-16x MSAA og 16x AF er saker det.

 

MSN blir veldig uklar med FXAA :!:

Hmm, kanskje best å bare ha det av..

 

Skulle gjerne fått vifta under 30%. Bråker hakket mer enn min gamle Vapor-x. Men 30% er muligens 5v og vifta støtter kanskje ikke lavere. Anybody knows?

Lenke til kommentar

Noen andre enn **DP**, minhund, og jeg som har gtx 680 i "raid" ?

 

Hos meg var det ikkje noe særlig lurt å ha korta helt intill hverandre. Faktisk så var det bedre å ha 6990+6970 rett ved siden av hverandre. Andre som har merket at korta blir ganske så varme bak med pcb?

Lenke til kommentar

full av stivelse :tease:

Men ser bra ut, fornøyd med kortet?

Vurderer 3stk i SLI men har ikke helt bestemt meg enda..

 

Stivelse? :huh:

 

Veldig fornøyd så langt. Rett ut av esken fikk jeg rundt samme 3dmark score som med mine gamle 6950 kort i crossfire. Med en moderat overklokk ligger 680en godt foran. Hadde lite rom for overklokk på 6950ene pga temperaturer og lyd. Dette kortet er dønn stille og i de spillene jeg har testet så langt virker det som om ting flyter mye bedre :)

Lenke til kommentar

Hei, jeg sitter litt på gjerde, for jeg tror jeg skal ha et nytt skjermkort.

 

Jeg har i dag 4870X2. Jeg er fornøyd med ytelsen, men det er jo stort, tungt, varmt og det trekker mer strøm enn en panelovn fra -85. Jeg spiller svært lite, jeg er blitt en tanke gammel til det. Likevel er det morsomt å spille en gang i blant, da gjerne titler som er oppfølgere fra tiden jeg spilte mer. Brorparten av tiden jeg benytter foran PC-en er arbeid, da gjerne grafisk, i Lightroom eller liknende, hovedsaklig oppgaver som ikke krever så mye av GPU.

 

Så da blir 4870X2 litt unødvendig mtp. varme og støy. Jeg har per i dag følgende spec:

 

i5 750 @ 3.2 GHz

6GB 1600 MHz RAM

64 GB M4 Crucial SSD

Asus P7P55 LE

600W OCZ PSU

 

Det jeg er på jakt etter er et moderne kort, som er stille og ikke utvikler mye varme, samtidig som det kan yte greit i spill. Typisk 1600*1200 i oppløsning, og jevn grafikk.

 

Det står i dag mellom AMD 7770 og 7850. Så fant jeg ut at nVidia lanserte noe nytt.

 

7850 er egentlig litt over mitt budsjett, så 640 eller 650 tenker jeg. Er dette kort som kan levere det jeg ønsker. Eller bør jeg velge AMD? Kanskje jeg skal dytte inn et 6450 eller 520M og beholde 4870X2 til spilling?

 

Hvordan ville dere løst dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...