Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tror jeg er bi og forelska


Anbefalte innlegg

Vel, dette synes jeg egentlig er ganske flaut å snakke om, men føler at jeg må få det ut.

 

Det har seg sånn at - jeg var på besøk hos en kompis nylig. Vi spilte, så film og gjorde vanlige kompisgreier, mennee... så utvikla det seg til at vi fant ut at vi skulle eksperimentere på det seksuelle plan (vi er begge jevnaldrende gutter). Så ja, det gjorde vi - faktisk under hele besøket som varte i flere dager.

 

Nå hadde jeg ikke tenkt tanken på at jeg muligens var bi før dette, men nå tror jeg at jeg har fått litt for mye følelser for denne kompisen min. Jeg sa det også til han (og han _er_ bi), men han skjøv "tilståelsen" min på en måte vekk fra seg. Og nå sitter jeg da har jeg hjemme, en smule forvirra, litt trist og lurer på hva faen jeg skal gjøre. Jeg har aldri hatt sånne følelser for noen som helst, så jeg vet ikke om noen av dere andre har noen erfaringer å dele?

 

Takk på forhånd.

 

Postet av anonym: 39e5fd1600fd0da35eb6561a79603857

 

Postet av anonym: 39e5fd1600fd0da35eb6561a79603857

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ikke noe galt i å ha følelser for en kompis. Jeg er veldig glad i bestekompisen min, dog på en annen måte enn det du er. Hvis du har følelser for gutten, men han ikke har det for deg, så er det ikke så mye du får gjort. Hvis du takler det å ikke være kjæreste med han, så kan du jo prøve å ha flere slike "besøk"?

 

EDIT: Det blir akkurat som om du har en venninne som du roter med på en fest. Hvis du sier at du vil ha mer, men hun kun vil være venner, så er det ikke stort å gjøre. Det er bare å føre vennskapet videre, og håpe at det kanskje går videre en dag :-)

Endret av konduktans
Lenke til kommentar

Sikker på at du ikke blander lyst med følelser?

 

Hadde en fase med jenter en periode når jeg var i den 18års alderen, kanskje 17 hvor jeg hele tiden hvor jeg egentlig ikke kunne skjønne forskjellen. Ble forelska i sånn 4 forskjellige jenter, selv om jeg bare lå med en av dem. Skjønte til slutt at det var ikke henne jeg hadde ekte følelser for.

 

(Men min situasjon var igjen blanda med noe tragedie, så jeg var egentlig også et mess da også)

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Min erfaring er at det er vanskelig å skille mellom seksuell lyst og forelskelse.

 

Men det er jo uansett lite du får gjort med hans følelser for deg. Du har nå åpnet deg og fortalt hvordan du (tror) du føler det, og kompisen din har ikke likeverdige følelser for deg. Du kan jo gjøre et forsøk på å tilbringe tid med kompisen din for å se om det utvikler seg(noe følelser kan gjøre), men ellers må du videre.

Lenke til kommentar

Hvis alle hadde holdt på slik som dere, så hadde vel alle blitt bifile...

 

 

Jeg tok ikke helt den slutningen der. :p

 

Postet av anonym: 39e5fd1600fd0da35eb6561a79603857

Når man opprinnelig er heterofil, men man får en "god" idé om å utforske litt mer med samme kjønn, så kan man få en oppfatning at man er bifil fordi man føler en eller annen seksuell tiltrekning til sitt eget kjønn.

 

Jeg har lest flere ganger at folk som har eksperimentert med samme kjønn plutselig har hatt en seksuell tiltrenkning som endrer den opprinnelige legningen. Det er visst spesielt høy risiko hvis man er ung og under utvikling at man kan oppleve noe slikt.

 

Dessverre finner jeg ikke de artiklene som jeg har lest om dem, men hvis man leter lenge nok, så leter man ikke forgjeves.

Lenke til kommentar

Hei trådstarter!

 

Du forteller ikke hvor gammel du er, men du skal vite at det er normalt å kunne utvikle følelser for personer av begge kjønn i tenårene, når man tross alt er pumpa full av hormoner. De følelsene kan være rent seksuelle eller stikke dypere, men som du nevner så har du ikke følt like sterkt for noen før som det du gjør nå. Det kan hende du først oppdager hva de er senere, når du har flere "romanser" bak deg og dermed kan nyansere følelser av erfaring.

 

Jeg er selv homofil, og hadde flere forhold med jenter i tenårene, men jeg vet i dag, et par år siden da, at de følelsene ikke var det jeg i dag vil beskrive som forelskelse, men bare var nysgjerrighet fra min side. Det var ikke helt åpenbart for meg der og da, og jeg satset på forholdene sålenge jeg følte de var verdt det; det angrer jeg ikke på. Noen ganger var det bare morsomt fordi det var spennende, nytt og seksuelt, og det er jo også greit.

 

Det er positivt å utforske sin egen seksualitet, så uansett hvordan vennen din ender opp med å reagere på tilståelsen din så har du ihvertfall fått en ny opplevelse, som kanskje gjør deg nysgjerrig på din egen seksualitet, eller som du kanskje avskriver som en engangshendelse. Uansett, jeg hadde ønsket at noen visket i øret mitt at merkelapper ikke er spesielt viktig; det er lettere å se hva det faktisk var i ettertid. Bare følg de gode følelsene, og se hvor de leder.

Endret av Entmaster
Lenke til kommentar

Eg er bifil og har vært gift :)

 

Eg tror at seksualitet og følelser utvikler seg og endrer seg over tid. En heterofil person på 19 kan bli en homofil person når han er 40. Tror eg. Har lest noen undersøkelser som eg ikke finner i farta på det.

 

Uansett så skal man ikke skamme seg. Lev livet og kos deg med hvem du vil :)

 

(så lenge det er innenfor lovverket)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...