Gå til innhold

"Rasistisk" Plumbo kommentar


Anbefalte innlegg

http://www.youtube.com/watch?v=E5GAFK5_eDU

Han sier at han har tenkt å kaste drinken sin i ansiktet på Plumbo i kveld.

 

- Gratulerer med tidenes første rasistiske takketale! Moccamann, eller????!! Blir'e ikke levert ut en flathånd på den festen der mister jeg ALL tro på hip-hop-Norge! twitrer Aksel Hennie.

 

Sohardcore.jpg

 

Dei snakkar om å slå med flat hand, til og med. Dette er alvorleg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

- Dårlig og upassende spøk som kan tolkes rasistisk

- Åpenbart ikke rasistisk ment.

 

- Totalt uakseptabelt av kaizergitaristen

 

 

Jeg mener å ha lest om folk som får 5000-10000 i bot for slikt ute på byen...

 

Mokkabønner sketsjen må vel hentes fram nå,er jo en kar som sier møkkabønder der,og som etterkommer av noen bønder reagerer jeg sterkt på den uttalelsen.

 

Bård og Harald: Vaginafaces!

 

Her kommer videoen:

 

http://www.youtube.com/watch?v=oIlPB4XseXE

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Alkoholen forklarer nok reaksjonsmønstret til Madcon og Kaizergitaristen. Alkohol gjør man veldig impulsiv. Er dog ingen unnskyldning for slik barnslig oppførsel.

Reagerte selv med avsky først da jeg hørte vitsen til Plumbo, men i etter tid kan jo alle se at det åpenbart ikke var rasistisk ment. Synes oppriktig synd på Plumbo.

 

Madcon burde svelget vitsen og hevet seg over det. I stede for å ødelegge en mann etter en klønete spøk.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Når jeg så klippet av takketalen, så ble det egentlig bare kleint. Deretter leste jeg kommentarene og begynte å le. Vitsen var dårlig, men ler av den fordi folk overreagerer.

 

Synes det er synd at de føler seg nødt til å unnskylde noe sånt, for alle med litt hjerne forstår et det ikke var vondt ment.

 

FOLK MÅ POKKER MEG SLUTTE Å OVERREAGERE! DETTE BLIR FOR DUMT!

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg reagerte så fort jeg hørte spøken, men fordi jeg synes det ikke var spesielt morsomt og følte han dreit seg litt ut.

 

Vitsen var piiinlig. Og alle visste det. Man burde latt det være med det. Han dreit seg ut, og han visste det. Lynsjingen og korstoget er unødvendig.

Men tenk, hva om Tshawe hadde kalt en som var veldig bleik for en albino for eksempel. Hva hadde reaksjonene blitt? MEr enn dårlig vits?

 

Tshawe kaller jo han andre fyren i Madcon for nigger hele tiden. Og svarting. Han kalte Plumbokaren for et fittehøl. Ikke spesielt fint mot kvinner. Og han har tidligere brukt ord som bleikfis, bleiking, hviting, og cracker osv.

 

Han er en ufin dobbeltmoralist som spiller på PK-hjernevaskede nordmenns trang til å ta avstand ifra alt som kan ligne på diskriminering, selv om det i et visst lys sikkert var vennskapelig ment ifra han Plumbokarens side.

 

Rett og slett irriterende å se så mange kjendiser, artister og personer gå ut i media og fremstå som perfekte mennesker. En uheldig vits, og en kjedelig avslutning på en helt grei forestilling. Som om alle de som kritiserer hendelsen gjør alt etter de moralske lovene selv.

 

Det er ikke pinlig lenger. Det begynner å bli litt skremmende. Mistenker at en del kjendistvittrere har fått litt innabords også. Håper de angrer i morgen.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Ser at Madcon følte seg litt erta på. De står tross alt foran mange mennesker i salen, og flere hundretusen som ser på TV. Greit nok at de reagerer, selv om meningen med vitsen var nettopp det, en vits. For humorens skyld. Vi lever i 2012, da bør man kunne vitse om hudfarge spør du meg.

 

Det mest idiotiske skjer når den "store, stygge rasisten" legger seg langflat og unnskylder, så kommer den PR- kåte og politisk korrekte "Kaizer- Terje" og heller øl over hodet på ham. http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10075550

 

Da synes jeg mest synd på Plumos Blokkhus. Stakkars mann. Snakk om å tråkke lett i salaten, og deretter bli trampa ned i søla...

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...