Gå til innhold

Bør Giske gå?


  

16 stemmer

  1. 1. Bør Giske gå som konsekvens av å hans håndtering av saken med salg av TV2, hvor flere har bekreftet at han snakker usant?

    • Ja
      11
    • Nei
      5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja, TV2 er en privat bedrift på sitt vis, så ingenting galt med at vi mister eierskapet. Giske har vel gjordt sitt, og ikke mer, og vi skal ikke forlange mer.

Derimot så er det andre ministre som burde gå av. Helseminister er et meget godt eksempel, da det fortsatt ikke er gjordt noe for å fjerne ventetiden på operasjoner.

Lenke til kommentar

Tja, da tror jeg du bør liste opp de utsagnene som du mener er løgn, og komme med kilder. - Etter det jeg har lest så har ikke giske sagt det som har kommet frem, selv om han har sagt at han er imot salget, og om han har komme med ulne antydninger om at noe bør gjøres i styret.

 

Nå har ikke jeg lest alt, men stort sett ingenting av det som har kommet opp i mediene de siste dagene ser jo ut til å stemme, det er bare tåkeprat som er blåst ut av proposjoner.

Lenke til kommentar

Selvsagt.

 

Å komme med trusler fordi man ikke får viljen sin er helt absurd, og minner mer om en 6-åring enn en statsråd. I tillegg lyger han om dette, og når ryktene i etterkant blir bekreftet sitter han igjen som en idiot som både har løyet og oppført seg så uprofesjonelt som man får det.

Lenke til kommentar

Han har vel ikke direkte løyet mtp. at det eneste han har avkreftet er at han truet Telenors styreleder med sparken på et nachspiel på restauranten Lorry.

 

Men han har unngått å fortelle hele historien, ikke fullt så alvorlig men "ikkje bra".

 

Det kan jo også hende at Giske ikke synes hans kommentar, "jeg kan ikke gjøre noe med styret nå" (ikke ordrett gjenfortalt), var så veldig ille og dermed ikke husker at han selv har sagt dette. I hans øyne var det sikkert en selvfølge at han kunne utbasunere seg i øst og i vest om delvis statseide bedrifter, han er jo trossalt næringsminister :ermm:

 

Tipper Giske kommer til å holde en svadakonferanse hvor han sier ting som "det var en misforståelse", "beklager hvis det ble oppfattet slik", "det var ikke det jeg mente" og lignende pjatt samt at han beholder stillingen sin. Noen som tipper i mot?

 

Virker forøvrig som om det er opplest og vedtatt at hvis en statsråd innrømmer direkte å ha gjort en feil så må man gå av? Kan noen bekrefte/avkrefte dette? Det virker i alle fall tullete og mot sin hensikt spør du meg.

Endret av mofomofo
Lenke til kommentar

Skal Giske straffes fordi han utøvde politikk? Telenor er et statseid selskap, hvis neringsministern mener noe, så burde han få konsensus.

 

Han er jo trossal tidligere kulturminister, er det en som man burde høre på i denne saken så er det vel han?

 

Jeg skjønner ikke engang telenors argument, de sier det ikke er naturlig for dem å være eier i media, derfor valgte de å selge nå. Hvorfor satt de på disse aksjene da?

Lenke til kommentar

Educate yourself.

 

Telenor Media & Content Services eier store deler av riksTV og har framtil nå eid store deler av TV2.

 

Telenor har lenge vert i media bransjen, helt siden 1999 har de vert store. Da kjøpte de opp norkring fra NRK, som er et driftsselskap for storskalainfrastruktur ved krinkastning.

 

Så telenor har nok lenge hatt en natulig rolle i media verden. De kjøpte seg inn i A pressen i samme omgang som Arbeiderparteiet solgte seg ut.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...