Gå til innhold

Hvilken film gleder du deg mest til i 2012?


Xandathrii

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg mest til Amour. Michael Haneke gjenforent med Isabelle Huppert, og med Jean-Louis Trintignant som en bonus.

 

Men det er ekstremt mange spennende filmer som kommer ut i år. Andrew Dominik kommer ut med sin forste film siden The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Cogan's Trade - Nok en gang med Brad Pitt i hovedrollen. Rimelig sikker på at den blir fantastisk. Også kommer QT med Django Unchained, får vann i munnen av å tenke på den. Terence Malick, Kar-Wai Wong og Wes Anderson kommer også ut med filmer, og selv om traileren var ganske svak gleder jeg meg fremdeles til The Hobbit.

Endret av Crinderman
Lenke til kommentar

Så mange gode filmer som kommer i 2012, husker ikke alle sammen i farten engang.

De jeg kommer på nå.

Ser veldig fram til Prometheus håper bare den lever opp til forventningene, det lekkte plottet virket ihvertfall virkelig bra.

Expendables 2 morsomt å se de gode gamle actionskuespillerne igjen, håper bare de klarer å lage en brukbar film ut av det denne gangen(forrige var ikke særlig bra)

The Muppets, denne skal visst være virkelig morsom, de fortjener en god film nå.

The Dark Knight Rises, får vi se om Nolan klarer å holde sin string med gode filmer.

007 Skyfall (håper bare det blir mer Casino Royale enn Quantum of Solace).

The Hobbit, ikke den aller største lotr fanen, men kan jo bli morsomt.

Endret av Santar
Lenke til kommentar

2012 kommer til å bli et enormt filmår med flere høydepunkter. Til og med på norsk filmfront.

 

 

"Kon-Tiki"

 

Første gang jeg har gledet meg til en norsk film. Skaperne bak "Max Manus" har gått over til et ambisiøst prosjekt. Jeg har ikke vært stort begeistret over norsk film. Det er noen høydepunkter, men vi henger bak både Sverige og Danmark, som begge har hatt sterke regissører og fantastisk filmer.

 

Men vi alle kjenner til Kon-Tiki, og av traileren å dømme kommer denne til å slå an skikkelig i hjemlandet.

 

 

l_1613750_4bb7898f.jpg

 

 

 

 

"Brave" - Forhåpentligvis retter Pixar seg opp etter deres første middelmådige film og kommer med en sterk ledende kvinnelig karakter i årets animasjonsfilm.

 

 

pixar-brave-header.jpg

 

 

 

"The Dark Knight Rises" - Christopher Nolan er veldig flink på både manus og regi. Jeg tror den her vil lede litt av "Star Wars"-syndromet, der det andre kapittelet "Empire Strikes Back" var så himla bra at det blir vanskelig å toppe det med "Return of the Jedi". Eller enda bedre eksempel, Gudfaren-trilogien. Jeg tviler på at den kommer til å bli årets "snakkis" slik "The Dark Knight" var i 2008 sammen med "Wall-E". Fremdeles har ikke Christopher Nolan skuffet meg. Han har et flott ensemble-cast og et stort publikum som gleder seg. Inkludert meg.

 

 

PHqQ3Wjpgj5ktt_1_m.jpg

 

 

 

"Osama Bin Laden-film" - Kathryn Bigelow som kom med krigsfilmen "The Hurt Locker" i 2009 som hun vant flere Oscarer for returnerer med en ny film som ser ut til å være i samme bane. Denne handler om døden til Osama Bin Laden i 2011.

Jeg synes "The Hurt Locker" var bra, selv om Best Picture burde gått til noen andre. (Nei, ikke "Avatar"). Likevel likte jeg stilen hennes, og mulig gjør hun det samme her:

 

Link til IMDb: Her

 

Osama_bin_Laden_portrait.jpg

 

 

 

 

"The Avengers" - Jeg er ingen "blockbuster"-type egentlig, men det er en kul idé å samle sammen flere superhelter i en og samme film. Regissøren er Joss Whedon, mannen bak "Firefly" og "Serenity" bl.a., og er en som vet hvordan man skriver en god historie. Jeg håper han tar disse egenskapene inn i denne superheltfilmen som garantert kommer til å tiltrekke fans. Alle som likte Hulken kommer til å se den. Alle som synes Samuel L Jackson er badass kommer til å se den. Alle som likte "Thor" kommer til å se den. Alle som likte "Iron Man"-filmene kommer til å se den. Alle som likte Captain America kommer til å se den og alle som sikler etter Scarlett Johansson kommer til å se den.

 

Får håpe plottet står sterkt ved spesialeffekter og eksplosjoner. Og at alle får verdige scener hvor de samarbeider, slik "The Incredibles" gjorde så bra.

 

 

avengers-poster.jpg

 

 

"Lincoln" - Steven Spielberg kommer ut med en biografifilm om President Abraham Lincoln, portrettert av den geniale Daniel Day-Lewis. Trenger jeg å si mer. John Williams har selvfølgelig scoret.

 

 

last.jpg

 

 

 

"The Hobbit: An Unexpected Journey" - Jeg var 11 år da jeg så "The Fellowship of the Ring". En av de første DVDene jeg så i livet mitt, da den kom ut med Peppes Film-deal hvor man fikk en pizza, "Ringenes Herre" på DVD og en halvliter flaske med Cola. Jeg ante ikke at det kunne eksistere noe så bra som denne filmen. Slik som tenåringer falt for "Star Wars" i 1977, tilhørte jeg generasjonen som falt for LotR-bølgen som ung. Nå fylte jeg 21 denne uken her og kommer til å se en lenge ventet prequel. Det at de viste en full trailer et år før er ganske sykt. Dette kommer til å bli episk

 

 

The-Hobbit-Poster-2.jpg

 

 

 

Jo, også har vi "Men in Black III".

 

 

 

Så har vi flere som jeg ser opp til, men som jeg ikke har satt meg så mye i. Det er Ridley Scotts "Prometheus", Tim Burtons "Frankenweenie", rebooten til Spider-man som jeg egentlig ikke helt forstår hvorfor vi skal ha og Baz Luhrmanns "The Great Gatsby"

Endret av Choekaas
Lenke til kommentar

Tror nok at Prometheus ikke blir en så stor suksess som folk vil at den skal bli.

 

Men filmene jeg gleder meg til er:

The Hobbit: An Unexpected Journey: Dette må bli bra!

Stoker: Fra mannen som ga oss blant annet Oldboy.

Hansel and Gretel: Witch Hunters: Jasså, så herr Wirkola har kommet seg til det store utland! Tviler på at dette blir en god film, men den blir nok ganske underholdende da. Støtte til nordmenn som lager film utenfor fedrelandet. Og spennende å se hva han får ut av et budsjett som er anslått til å være rundt 60 mill dollar!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...