Gå til innhold

PL: 02.01.2012 Fulham v Arsenal, Craven Cottage


Xanman

Anbefalte innlegg

02.01.2012

Fulham - Arsenal

Premier League

18:30 @ Craven Cottage

 

vanpersie_2696900.jpg

 

Fulham news:

Hjemmelaget må klare seg uten Bobby Zamora, Zdenek Grygera, Mark Schwarzer og Andy Johnson, som begge er ute med skade. Damien Duff spilte de ti siste minuttene på lørdag, og kan starte her. Simon Davies nærmer seg også et comeback.

 

 

Forventet startoppstilling:

 

Stockdale

Kelly - Hangeland - Senderos - Riise

Ruiz - Murphy - Dempsey - Duff

Sa - Dembele

 

-----------------------------------------

 

Arsenal news:

Arsenal må klare seg uten Thomas Vermaelen, etter at han pådro seg en strekkskade mot QPR på lørdag. Kieran Gibbs, Andre Santos, Bacary Sagna og Carl Jenkinson er også ute med skade, noe som kan bety at den unge stopperen Ignasi Miquel må spille på venstrebacken. Jack Wilshere forventes tilbake i spill i midten av februar.

 

 

Forventet startoppstilling:

 

Szczesny

Djourou - Mertesacker - Koscielny - Miquel

Rosicky - Song - Coquelin

Gervinho - Chamakh - Benayoun

 

-----------------------------------------

 

Resultattips:

Fulham har imponert meg denne sesongen. De har et svært solid lag med gode spillere både i angrep og forsvar. Vi er i svak form spillemessig, og RvP, som sannsynligvis kommer til å hviles, vil bli savnet. Frykter et uavgjortresultat her.

1-1

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nja, tror Wenger ser like godt som oss at vi per dags dato har kun èn spiller som vet hvor målet står. Gervinho/Chamakh/Bønna som du har foreslått er det Championship-nivå på. Robin må bare bite tenna sammen, og så får Wenger handle en backupspiss fort som faen.

 

Edit: Holy batman så dårlig jeg ordla meg der. Edit-edit-edit.

Endret av Hegland
Lenke til kommentar

Hvor er van Persie??? Er jo fullstendig krise om han ikke spiller, hvem skal da score målene?

 

Chamakh, Gervinho, Walcott, Arshavin!

 

Nei.

 

Oxlade-Chamberlain og Miyaichi er de eneste som faktisk er i stand til å score av reservene våre også. Håper førstnevnte starter og sistnevnte får et innhopp hvis vi sliter.

Lenke til kommentar

Ryo er ingen målscorer. Vår mest målfarlige unggutt er Benik Afobe. Gleder meg til å se hvordan han utvikler seg når han kommer tilbake fra skade. Tipper Thierry kommer til å lære han en ting eller to.

 

I Nederland scoret han i snitt hver 4 kamp og hadde en målgivende rundt annenhver kamp. I Japan scoret han temmelig mye for "skolelaget" sitt. Liker hvordan du avfeier han som en målscorer.

 

Er dog enig i Benik Afobe. Ufattelig kjedelig med skaden hans som i utgangspunktet kun var snakk om uker i utgangspunktet(Rosicky, Vermaelen, Wilshere anyone?). For han var på vei til å bli innblandet i førstelagsplanene til Wenger etter en god preseason. En stor stor stjerne i fremtiden hvis utviklingen hans går rette veien. Litt Henry magi på avslutningsteknikken hans så har vi en ufattelig målfarlig spiller i Afobe.

Lenke til kommentar

I Nederland scoret han i snitt hver 4 kamp og hadde en målgivende rundt annenhver kamp. I Japan scoret han temmelig mye for "skolelaget" sitt. Liker hvordan du avfeier han som en målscorer.

Han scorte tre mål på tolv kamper i Nederland, og du sier at han er en og Ox er de eneste av reservene som kan score. For å snu på det; liker hvordan du avfeier ALLE reservespillerne våre bortsett fra to som målscorere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...