Gå til innhold

PL: Liverpool v Newcastle


Varmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan ikke fatte at noen hater en som scorer mål for Liverpool!

 

Hvor står det skrevet at alle må være Liverpool-supportere?

 

Hehe, bare tuller med deg. Men det er jo så moro at det for en gang skyld på lang tid ikke er motstanderlaget til Liverpool som har sitt livs kamp. Synd for deg at det det akkurat er Newcastle Liverpool møter i kveld.

Lenke til kommentar

Gud bedre, så dårlig. Liverpool gjør en OK kamp, Newcastle er så dårlig at jeg ikke har ord. Obertan, Raylor, Downs, Carroll og Henderson må være noe av det absolutt dårligste PL har å by på (sammen med Perch og Smith).

 

Bellamy fremstår som ei lita, bortskjemt skolejente som vanlig, men for en fotballspiller han er.

Lenke til kommentar

Årsverste av Enrique, virka som om han ikke likte å bli buet på. Downing spiller som han alltid gjør, mye ballkontakt, men ingenting konstruktivt ut av det. Carroll var frustrerende som vanlig, elendig touch, men vinner endel dueller og holder på ballen med ryggen mot mål.

 

Begynner å bli vanlig at Skrtel+Agger leverer gang på gang nå. For en herlig stopperduo vi har, og begge er ennå ganske unge.

 

..og selvfølgelig Captain Fantastic. Kommer inn og viser hvordan det skal gjøres med en gang med flotte pasninger og innlegg, og ikke minst scoring.

 

Deilig med 3p på bursdagen min, satser på noen gode spillerkjøp i Januar, så lover det bra for resten av sesongen. Godt nyttår! :)

Lenke til kommentar

Gud som jeg elsker Bellamy.

 

Vet du _hvorfor_ jeg hater han?

 

Kan legge til hvorfor jeg faktisk gjør det. Fantastisk god fotballspiller, basta. Personen får for meg både Barton og Suarez til å virke som verdens mest sympatiske folk. Hvordan han i Newcastle satt seg selv høyere enn klubben, og latet som om han var skadet på trening for å slippe å spille kamp, det er noe av det ekleste en som meg, en som mer enn noe verdsetter lojalitet i fotball, kan tenke seg.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...