Gå til innhold

[Løst] Har Clas Ohlson angrerett/åpent kjøp i fysisk butikk?


Thor.

Anbefalte innlegg

Fikk en gave som ikke falt i smak på grunn av misforståelser og har nettopp handlet alt jeg trengte på Chlas, og vil derfor heller få pengene ut i kontanter som jeg kan bruke i en annen butikk. Ser på siden at de har en egen artikkel om angrerett men den er så tynn at jeg ikke vet om det gjelder i butikk og om jeg får pengene ut av butikken så jeg kan bruke de et annet sted. Hva mener dere de gjør i slike situasjoner?

 

http://www.clasohlson.no/Template/Template1.aspx?id=217636

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel du burde jo få pengene tilbake , Noe jeg fikk en gang men det var snakk om 30 min etter et kjøp når jeg inså at jeg hadde kjøpt feil ting og at den riktige tingen hadde de ikke . så fikk penger tilbake

 

Men det burde ikke være forskjel på det egentlig

 

Mange butikker operer med " tilgodelapper " men trur chlas er greie på penger tilbake . FUnka for meg en gang hvertfall .

Lenke til kommentar

Vel.. Jeg vet Elkjøp ikke var så gode på dette en gang. Xboxen ødela et spill fysisk ved å lage dype ringer. Spillet solgte ikke Elkjøp så det var mye frem og tilbake før jeg fikk gå på Game og kjøpe samme spill uten ekstra kostnader.

 

Men det du sier virker lovende. Innholdet i eska er ikke blitt tatt i bruk, har åpnet den forsiktig og sett på innholdet for å vurdere om det var rett nok til mitt bruk. Men eska og innholdet er ellers uberørt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...