Gå til innhold

Frakt på tv!?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pixmania følger fransk lovgivning og tilbyr ikke 5 år reklamasjon + de er ikke billigst når du regner med porto. Og tenk deg marerittet med å sende tilbake skjermen hvis den blir ødelagt innen 1 år. Dette er selv om nettsiden er på Norsk.

 

 

Generelt sett så er elektroniske greier ganske billig i Norge når man tar med 5 år reklamasjon og moms. Derfor bør du kjøpe dyre elektroniske ting i Norge og ikke i utlandet.

 

 

Pixmania har også ganske dårlig rykte med RMAs, bare sjekk deres score på prisguide.

Endret av kalden
Lenke til kommentar

De skal følge norsk forbrukerkjøpslov, noe som gir forbrukeren fem års reklamasjonsfrist på denne type varer. Men Pixmania har et rykte på seg for å være vanskelige i forhold til reklamasjon og den kampen man må igjennom for å få igjennom kravene sine er ikke verdt det, mener eg. I tillegg må man legge ut for frakten ut av landet dersom man må sende den tilbake, og deretter krangle om å få pengene igjen etterpå. Så skjer det en feil med produktet i løpet av levetiden vil plutselig kjøpet være dyrere fra Pixmania enn i fra Norge.

 

I tillegg. Siden TV'n ikke er importert til Norge av en Norsk leverandør vil du stå helt uten rettigheter dersom Pixmania skulle legge ned. Kjøper du den fra MPX.no for eks og de skulle legge ned, vil du kunne rette kravet ditt mot den Norske importøren(med mindre den er gråimportert).

 

Så alle mine instinkter sier at man skal holde seg unna Pixmania :)

Lenke til kommentar

Styr klar av Pixmania. Skulle noe som helst oppstå av problemer så kan du risikere store utgifter på returfrakt samt at de er vanskelige å ha med å gjøre i forhold til Norsk forbrukerkjøpslov.

 

[edit]

Kan forøvrig også nevne at du med stor sansynlighet ikke kan belage deg på å få noen hjelp fra Samsung Norge heller om noe skulle skje da skjermen ikke er importert til det Nordiske markedet. Du måtte i såfall henvende deg til Samsung i Europa hvor du ikke har Norsk forburkerkjøpslov å støtte deg til.

 

Angående frakt så har feks. Dustinhome fraktpris på 799 for pall varer slik som TV.

Forøvrig benytter de fleste nettbutikker i Norge bring, og da blir deres priser veiledende: http://www.bring.no/hele-bring/produkter-og-tjenester/pakker/prisgrunnlag

Endret av ShadowMaster
Lenke til kommentar

Sjønner, men tv selges også gjennom DEAL , SIBA for en langt høyere pris. Eller dvs, at siba hadde den på salg for en måned eller 2 siden for 3495,-

 

Men tar det til etteretning og kjøper ikke gjennom Pixmania.

 

Takk for god tilbakemelding.

 

Mye av grunnen til dette er at importør og selger i Norge må forholde seg til ansvar ovenfor Norsk forbrukerkjøpslov noe som fordyrer varen litt, men som gir oss som forbrukere mye større sikkerhet og rettigheter. Men hverken DEAL eller Siba er vel kjent for å være billigst i klassen ;)

 

Viktigste er uansett å gjøre et trygt kjøp. Husk også at om du kjøper TV i butikk så betaler man ofte rundt 500-700 kroner for å få fraktet varen hjem på døren der også :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...