Gå til innhold

Eliteseriekafeen - Generell diskusjon om og rundt Eliteserien


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Strømsgodset er rett og slett på et helt annet nivå enn resten av TL.

 

Nå er ikke akkurat dette kampen til å konkludere dette. To start-selvmål og en keepertabbe plus en fantastisk enkeltprestasjon er jo fasiten så langt. Godset hadde nok vunnet denne kampen uansett, men resultatet 4-0 lyver litt, selv om start falt litt sammen etter de to første.

Lenke til kommentar

6-0 i dagens første kamp, berre eit mål til pause i dei fire neste.

 

Ser ut som at Aafk brukte opp effektiviteten i kampen mot Lillestrøm. Kunne hatt tre-fire mot Odd, som blir til tider fullstendig avkledd. Trur dette må vere det beste Aafk har gjort spelemessig på lenge. Flotte kombinasjonar, gode enkeltprestasjonar og god kontroll. Og det uten at Barrantes har meldt seg så altfor mykje på så langt.

Lenke til kommentar

Selv om Bille sier at det var rent instinkt, noe jeg tror på, var det fortsatt med vilje. Det er juks og rødt kort. Akkurat som at en utespiller blokkerer ballen med hendene og hindrer mål. Men det er ikke så sensasjonelt som folk (TV2, VG) skal ha det til. Han sa sorry og forklarte seg. Men noe må de jo skrive om. Regjerende mester strålende fornøyd med ett poeng og nedrykksplass? Nei nei, han dansken tok på ballen med hånda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...