Gå til innhold

Anbefaling: Her er TV-ene du skal kjøpe til jul


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

D8005 koster nesten like mud som 9 serien!

Av billig og bra til studenten og ungdommen ville Jeg sett på Samsung 5serie plasma i størrelsen 50-60" og Philips 5serie lcd i 32-46".

Philipsen gir bra kontrast og farger og har ca modul plass og 100hz

Samsungen har og bra bilde men er ikke like lyssterk. Den har og ca modul samt 600hz :)

Endret av RaggSokk3n-
Lenke til kommentar

Litt av en påståelig overskrift, får man si.Guess what, jeg skal ikke kjøpe noen av dem.

 

Helt utrolig dårlig overskrift nok en gang. Forferdelig utvikling. Hva pokker vet hw om hva jeg skal kjøpe til jul? Eller må jeg kjøpe de siden hw sier det, hva skjer om jeg ikke gjør det? Skjerpings hw...

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Smartfunksjonen er nok den beste du får på en tv i dag, men når de er plaget med dårlig innsynsvinkel, clouding, bleeding etc. Så ville jeg holdt meg langt unna..

 

Og særlig pen synes jeg heller ikke den er, Sony HX920 derimot :thumbup:

 

Er vel ingen som sitter flere meter til høyre eller venstre for tv'n så innsynsvinkelen har ikke så mye å si for min del, tviler på den er noe dårligere enn min 2 år gammle Samsung anyway.

 

clouding er det på 3D? nå kjøper ikke jeg en tv for kun å se på 3D heller da jeg ikke synes 3D på tv er hel "DER" ennda, når det gjelder bleeding så ser jeg heller ikke så mye på at det er ett stort problem, som sagt sikkert bedre ennn min 2 år gammle Samsung på det punktet også.

 

Men uansett så er ikke jeg en hyper entusiast som studerer tv'n ned til hver minste pixel for å lete etter feil, for feil vil det jo uansett være på en tv eller ett hvilket som helst annet produkt, er jo alltid noen som må klage.

 

 

Det som gjør at jeg kommer til å gå for Samsungen er at jeg digger designet og spesielt den tynne rammen rundt, at det er Smart-Tv (selvfølgelig sikkert ikke helt optimalt siden det akkurat er lansert, men jeg kan ikke vente i evigheter, heller, kommer jo alltid noe nytt)

 

Den har 4 Hdmi innganger, jeg har bare 3 i dag. Det er Samsung og jeg har hatt 2 Samsung tv'er før og er storfornøyd, kan spille mediafiler via usb, trådløst nettverk osv....

Lenke til kommentar

Og mange av toppmodellene til panasonic er plaget av diverse småproblemer også, som gjør de dønn kul umulig å kalibrere.

Som?

Jeg hadde ue55d8005 før. Solgte den pga clouding samt veldig dårlig sortnivå. Nå har jeg helt grei lyskontroll, så for meg var sortnivå viktigere enn lyssterkhet. Jeg kan IKKE anbefale ue55d8005 til andre enn de som på død og liv vil ha en tv med såpass tynne rammer og som hovedsakelig ser tv midt på dagen med uten noen form for lyskontroll. Nå har jeg p55vt30 og den er en god del bedre på nevnte punkter. SmartTV funksjonen til Samsung er vel noe av det beste på markedet ja, men har null å si for meg da jeg har egen mediavspiller. Vil du ha best mulig bilde anbefaler jeg vt30 eller philips 9706. HX920 blander seg naturligvis også inn her.

Lenke til kommentar

Jeg innbiller meg at det forskjellige produsenten er ferdig med sine modeller på lit forskjellige tidspunkter , mens testen stert sett blir gjort på samme tidspunkt hver år.

Da vil noen av modellen rekke å gå lit ned i pris i forhold til andre modeller som betyr at noen produsenter er lit dyrere en andre.

 

Nå er det endel tester som også setter prisgrense på de modellen som skal testes og da kan det hendet at noen modellere er lit for dyre til å få lov til å være med i testen.

 

Resultatet kan da bli sli at den produsenten som har den beste modellen havner lengre bak ( med en annen eldre modell) fordi konkurrentene har klart å overgå den modellen:

 

Dette gjelder forøvrig alt som blir teste ( og ikke bare tv-er )

 

Da kan man lure på om det er riktige kriterier som er satt på en annen side så setter man selv en prisgrense på hvor mye penger man vil bruke

Lenke til kommentar

Hei

Dere har jo ikke tatt med de beste TV'ene i testen, hvor er SONY 55HX920 eller HX 820. Begge disse er vesentlig bedre (bildekvalitet) en alle over.

 

Testen blir noe useriøs når vi ikke har med de beste, tenker for mye på budsjett TV i slike tester.

De beste tv'ene er nevnt i testen jo. HX920 får ikke engang anbefalt stempel av flatpanels.dk. Det skyldes clouding samt at lokal dimming gjør at du får lite detaljer i de mørke scenene. Jeg vet dog at HX920 er en god tv, men ingen testvinner dessverre, ihvertfall ikke utifra det jeg har lest.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...