Gå til innhold

BF3 - Klasse-/våpentråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som har gjort noen erfaringer med de nye B2K våpnene?

 

Personlig liker jeg MG36 og de nye Recon-riflene. L85A2 funker også flott på burst. Famas har jeg fortsatt ikke prøvd, men jeg ser at det er mange som bruker den.

 

Er det bare meg, eller har PP-19 svært lav skade? Jeg føler jeg må tømme et helt magasin for å faktisk drepe noen. Og PP-19 magasinene er ikke små! Dessuten går jeg tom for ammo ganske så fort.

 

Engivåpnene har jeg heller ikke spilt så mye med da jeg sverger til A-91 :whistle:

Lenke til kommentar

Ikkje kvalifisert til å uttale meg om recon-våpna, engineergreiane har eg ikkje fått endå (kven sin geniale idé var det å gjere kill med repair tool til eit krav?), men PP-19 ragar over dei andre PDW-ane for min del. Heilt kurant skade og presisjon med latterleg stort magasin - kan komfortabelt plukke ned 3-4 folk før eg må tenkje på å lade om. Jackhammeren vaks på meg etter kvart - litt lite magasin kontra Dao-12, men kjapp å lade om. Var ikkje nøgd med karakteristikkane i starten, før eg oppdaga at han ho kjem med suppressor påmontert som default. Ta den av, så vert det litt meir liv og røre.

 

Famas er okish. Presist første skot, men elles for mykje rekyl utan gode nok karakteristikkar til å jamne det ut. LA85 har eg ikkje prøvd sjølv (null interesse av SQDM), men eg litar på Helmrik si analyse; altså at den er mest interessant om du har ein spesiell greie for britisk hardware. M16A3 er framleis best.

 

Trur eg skal låse opp MG36 som neste post på programmet. Glad i den kinesiske Q-somethingsomething-MG-en, så det er jo kanskje eit godt omen. Manglar berre rundt 60 MG kills.

Lenke til kommentar

FAMAS har, i mine øyne, et veldig snevert bruksområde. Den egner seg veldig bra på action-konsentrerte INF CQ maps som f.eks Grand Bazaar.

 

Den perverse skuddtakten på 1000RPM (står feil i battlelogen) gjør at du kan vinne klossholdsdueller selv om du ikke engang skyter først (dør ofte av dette selv). Hodehøyde-spraying i velkjente cluster-f*ck-spots er garanterte frags med denne i hånda. Det burde også nevnes at FAMAS har den laveste "time to kill"-verdien i spillet.

 

På en annen side er den tilnærmet ubrukelig til alt annet (og godt er det). Som tidligere nevnt så sprer den og sparker mye (jmf symthic.com). Med andre ord, et flott våpen som åpner døren for en spesifikk spillestil (uten å peke noen finger her).

Endret av Helmrik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...