Gå til innhold

Samletråd for ASUS Transformer pads


Swome

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vurderer å selge min jeg også. Altfor treig til å være Quad core, nesten hver gang jeg gjør noe så kommer det opp spørsmål om jeg vil stenge programmet eller vente, fordi tab'en tror det har låst seg, men faktum er at det bare tar altfor lenge å laste inn.

 

Merkelige greier. Nesten alle reviews snakker om at Primen er veldig rask, den desidert raskeste av android-tablets.

 

(Jeg har ikke kjøpt den selv, men vurderer det)

Lenke til kommentar

Prime er lynrask! Har ingen problemer med den etter siste update (burde komme til Norge denne uka?). Til surfing er den ganske lik tegra 2 tablets grunnet litt dårligere wifi, men ellers er alt topp! Er man mest opptatt av å surfe rundt er ipad2 (3) tingen for sure. Men tror nok jeg selger den når Windows 8 padsa kommer i slutten av året, det blir konge!

Lenke til kommentar

Vel, Windows 8 nettbrett vil få den fulle Windows 8 opplevelsen med desktop og enkelte PC programmer. Dette er noe jeg har ønsket meg i åresvis, så jeg ser fram til det. ;)

 

Kult i teorien, men batteritiden skal visst være rundt fem timer på mange av enhetene.. Det gjør det uinteressant for min del, da er det like greit å kjøpe pc.

Lenke til kommentar

min prime låser seg hele tiden, faen for noe drit har 4.0.3 på den

 

Om du leser litt bak i tråden eller søker litt rundt så har Asus kommet med en fix for dette, den er rullet ut for de som har amerikansk ver. og vil mest sannsynlig komme til ditt brett denne uken!

 

Her er en offisiell tråd fra ASUS på xda forumet:

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449992

Endret av DroidOle
Lenke til kommentar

Dere som har denne tableten, bestilte dere alle tabletene på markedet eller er har den bare ikke kommet til norge offisielt enda?

 

Kjenner jeg har drittlyst på denne, men den blir jo utsatt hos Komplett hele tia, fra 10ende, til 20ende og nå 29ende :(

Endret av Juji
Lenke til kommentar

Kan noen svare meg hvorfor jeg ikke får spilt av youtube videoer i nettleseren?. Det går bra å spille av i youtube appen, men der opplever jeg at det av og til hakker i begynnelsen av videoen, noen andre som har dette problemet og kan redegjøre hvorfor dette skjer?

 

Jeg har prøvd både strømsparemodus og normal,med samme resultat

 

Takk på forhånd

Endret av Vallhall
Lenke til kommentar

Azidops: Jeg har hatt min i tre uker, og er strålende fornøyd. Jeg har ikke opplevd noen problemer overhodet med den, og den oppleves for meg som lynende rask. For å toppe det hele er det den absolutt mest sexy gadgeten jeg noensinne har eid. Jeg synes dermed at den absolutt er verdt pengene.

 

Likevel: Dersom du ikke har akutt behov for den i nærmeste framtid, og ei heller er en teknologinerd som er nødt til å ta på alt som er nytt, så burde du kanskje vurdere å vente på Prime 700 som visstnok kommer til sommeren en gang. Den kommer nok til å koste litt mer, men vil ha noe bedre specs i tillegg til at TF201 sine barnesykdommer nok kommer til å være luket bort. Det eneste som er synd er at den ikke er like fin...

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp solgt macbooken, vurderer å kjøpe en Transformer Prime.

Litt vanskelig å bestemme seg, når det er så delte meninger.

 

Det eneste jeg er ute etter er et fint nettbrett til surfing og litt spilling.

Er luta lei Apple, så iPad er ikke i bildet.

 

Bestiller nok en Prime, går utifra at de selges ut kjapt, så jeg ender opp med en som nettopp har blitt produsert, kanskje jeg slipper wifi-problemene.

Lenke til kommentar

Valhall: Jeg har ikke opplevd noen problemer med youtube overhodet, men jeg har kun brukt youtube-appen da, det kan ha noe med det å gjøre.

 

Azidops: Det eneste "problemet" med min Prime er at wifi ikke oppnår optimal styrke på tilkoblinger, noe som ser ut til å være tilfellet hos alle. Det er også verdt å ta med i beregningen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...