Gå til innhold

Burn in Hell EA


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan vel aldri si jeg har spilt et spill i serien som har fungert smertefritt; spes. rett etter lansering.

 

Uansett så syns jeg man skal Origin et døgn før man velger å brenne PC og alt som har med EA. Jeg var selv berørt av problemene som er beskrevet over, men klarte å løse det i går kveld.

 

Checklist for å få BF3 til å virke stablit:

 

1. Oppdatere Punkbuster manuelt (laste ned versjon 3.4 og få lagt til Battlefield 3)

 

2. Nye skjermkortdrivere - nvidia kom akkurat med nye og ati er på preview 3

 

3. Reparere installasjonen - i mitt tilfelle måtte jeg oppdatere spillet med en patch på 50mb; denne ble hengende på "klar til installasjon", men etter å ha renamet bf3.exe.... tilbake til "BF3.exe" og en restart av Origin så virket det.

 

Vet at dette ikke er optimalt for en del utålmodige brukere, men ca et døgn etter lansering så er dette noe vi bare må leve med. Fikk spilt til kl 4 i natt og forsov meg kraftig til jobben; ergo fungerer det fint for meg nå.

 

For Crossfire-brukere er det viktig å laste ned siste cap4 fra ati - løste masse grafiske glitcher.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Synes faktisk det hele har gått ganske så knirkefritt. Opplevde "kicked by admin"-problemet, men det kom det en løsning på rimelig kvikt. Litt texture-glitches og flimring innimellom, men det kan like gjerne være Nvidia. Stuttering ved SLI løste seg ved å deaktivere Hyperthreading og tweake settings. Deaktivere motionblur bla.

 

Til å være et så enormt spill må jeg si jeg hadde forventet mer tull. Likte ikke det nye browserbaserte oppsettet, men det er en annen sak.

Lenke til kommentar

Mange har problemer det kan vi ikke stikke under stolen. Selv om det ikke burde være slik, så vil det ofte være store problemer for noen ved en lansering som dette. Men viss du ikke takler dette så synes jeg synd på deg. Hva er vel problemer et par dager i forhold til hvor mye glede du vil få av spillet etterhvert? Om noen uker vil disse problemene være helt ubetydelige. Jaja hver med sitt. Nei jeg spiller ikke bf3 men blir overrasket at folk virkelig kan ta sånn av, det virker som du aldri har spilt pc før.

Endret av Everket
Lenke til kommentar

Hva er vel problemer et par dager i forhold til hvor mye glede du vil få av spillet etterhvert?

Fordi du betaler EA for betatesting av EA's produkt, som egentlig skal være et ferdig produkt som skal fungere tilfredstillende for en majoritet av brukere. Slike spill kan telles på en hånd, fra EA de siste 5-10 årene. Desverre en trend som andre har plukket opp, og hvorfor ikke? De sparer jo penger, og klager folk kan man skylde på ATI/Nvidia/Hardware og når salget går dårlig skylder man bare på pirater.

Endret av Vizla
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Når det største spillselskapet i verden klarer å gi ut årets mest ventede spill (som sikkert er bra) via en tjeneste som fremdeles er i beta, så sier det seg selv at de ikke bryr seg i det hele tatt om PC-kundene sine. Jeg akseptere ikke at jeg f.eks kjøper en TV jeg ikke får til å fungere de første ukene fordi selskapet gir ut et uferdig produkt, så hvorfor skal jeg akseptere det på spill?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-10579

Jeg hadde også gledet meg rimelig mye til dette spillet kom, trailerne som har blitt gitt ut har vært heftige, intense kamper og bra grafikk. Breiflabben av en CEO i DICE disset MW3-studioet - men det skulle vise seg å være uten grunn.

 

At man må installere origin for å spille er intet mindre enn tåpelig. Enda et ballespark til kunder som betaler for en vare, og for sikkerhetsskyld så er ikke det miserable programmet kompatibelt med Opera. Latterlig - intet mindre.

 

Og BF3? Tja, singelplayer delen var unnagjort på 5 timer. Grafikken pen, ja. Storyen syltynn, hørt den før, fullstendig uoriginal.

 

Jeg skjønner godt at gutta i DICE ønsker å se at MW-serien råtner på rot, for dersom DICE fortsetter å produsere søppel som dette er den eneste måten de kan selge på om det ikke finnes alternativer. Og storyen på singelplayer campaign har vært bedre både i MOH- og i COD-serien.

 

Avinstallert, og CD`ene er kjørt i makuleringsmaskin. Mainnskit!

 

Det blir Drakes fortune på PS3 til MW3 kommer. DICE, aldri mer. Slenger på en LP med Prima Vera med en viss låt som handler om svensker....

Lenke til kommentar

Herregud, kjøp BF3 på konsoll om hardwaren din ikke takler det, slutt å syt. Eneste jeg er misfornøyd med er at det ikke går an å spille det på LAN (enda).

 

Det at man må bruke det via Origin har jeg ingen problemer med. Litt skeptisk til browser-basert server browsing, men det funker svært bra, så er ikke misfornøyd. Det tar mindre enn 30 sekunder fra jeg trykker på "Quick match" til jeg kan skyte... Har hatt helt sinnsyke kampscener som nok ikke kan matches av noe barnslig tull som MW har vært tidligere og som det sannsynligvis kommer til å fortsette å være.

Endret av LostOblivion
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...