Gå til innhold

Dungeon Defenders diskusjon tråd.


Hva er din favorit helt?  

20 stemmer

  1. 1. Hva er din favorit helt?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gud av meg for et strålende spill!! Brukte masse tid på dette spillet på iPaden, men har nå for alvor hoppet over til PC. Kun kontrollene er nytt, men spillet er fremdeles ufattelig underholdende. Synd det foreløpig er umulig å spille online, ettersom man mister connection HELE tiden -.-

Lenke til kommentar

Så dere synes spillet er verd 12 euro? Har prøvd ut demoen men føler dette spillet er best med andre spillere?

Har vurdert å kjøpe det men akkurat nå holder jeg på med Orc Must Die.

 

Nei, på ingen måte. Spillet er verdt laaaangt mer enn det, og jeg hadde ikke sagt et eneste ord på det om dette hadde kostet full pris, altså 400-600. Kanskje det beste spillet jeg har spilt i år, uansett pris. Og ja, spillet er online, men funker fett alene og. Spesielt før du finner ut hvor fantastisk det er online ;)

Endret av Ferb
Lenke til kommentar

Tja, selv valgte jeg å rolle en monk først. Fant ut at det ikke var så morro å spille alene.

 

Så jeg mener at det kommer ann på hva man liker å spille, spiller man monk eller ranger (?) så er det vel best å fokusere på multi. Menst Squire og Apprentice fungerer like godt i singel player. Men igjen så er dette min oppfatning, er aldeles ikke sikkert at dere deler den.

Lenke til kommentar

Jeg ser på den viktigste oppgaven til apprentice å holde styr på forsvarverkene. Løp rundt, sett opp nye, reparer, oppgrader, og generelt hold styr. Føler de andre har mer å tilby i selve kampene, så derfor tar jeg gladelig på meg den oppgaven. Faktisk syns jeg at hvis du selv dreper flere enn tårnene dine, spiller du feil, i motsetning til de andre klassene. Når det ikke er nødvendig, pleier jeg å spamme så mye jeg kan ;) Men vil anta det kommer noe an på våpenet du bærer.

Endret av Ferb
Lenke til kommentar

ok, men du finner vel tid av og til til å springe rundt å gjøre litt skade selv også?

 

Spillte multi i går med en som spillte monk. Vi var kun 2 stk og siden han hadde repair aura fant jeg fort ut at det var like grett at han sprang rundt og oppgraderte og reparerte tårn.

 

Finnest det ei liste en eller annen plass på nettet som lister opp alle våpen/armor statsene? Er enda litt ny og finner mye av de symbolene forvirrende.

 

 

Lenke til kommentar

Er selv i 25 eller 26 nå, så kan bruke familiarsene fra Team Fortress 2 ^^ Riktig så artig å se en liten pyro fly over skulderen din.

 

I stad skjedde et forresten noe veldig merkelig. Alle fiendene ble plutselig usynlige, og jeg mistet våpenet mitt, som gjorde at jeg ikke kunne gjøre noe. Når runden var ferdig klikka alt, og måtte restarte Steam.

Lenke til kommentar

Ferb: Vist det ikke har forbedret seg no ville jeg ha reinstalert spillet.

 

 

 

 

Veldig gøy med andre ja.. men kun når vi er en 3-4 på samme level nivå som sammarbeide og sliter for å klare ting.

 

Når jeg lager game så skriver jeg lvl 20-30 men likavel kommer det lvl 60-70 inn. Også like kjedelig når vi har failet en challange og en av de som spiller bytter til sin lvl 50-70 helt.

 

Skjønner ikke at folk ikke er så redd for en utfordring

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...