Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Dobbelkjerne er framtiden. Det er vel det beste svaret :)

Nexus S er den samme mobilen som Galaxy S, bare med NFC som er fremtidsrettet, noe ikke denne har. Jeg ville valgt dobbelkjerne framfor NFC, though, siden det kommer sannsynligvis til å ta en god stund før NFC blir tatt ordentlig i bruk her i Norge :-)

Dobbelkjerne derimot, er garantert at du kan utnytte allerede når 2.4 kommer ut, og Tegra Zone er jo allerede lansert :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sittet og lest, ventet og siklet etter denne telefonen helt siden den ble annonsert. Har vært overbevist om at dette blir den nye telefonen mine, helt til jeg så den danske og svenske anmeldelsen av den. Jeg trenger ikke et superkamera akkurat, men tar en del bilder med mobil i og med at den så og si alltid er med, men de bildene naboene våre har vist er langt ifra bra. De er jo rett og slett dårlige.

Har jo sett bilder før som sier noe helt annet, så jeg håper det er en feil et eller annet sted..

Lenke til kommentar

Nå har brukerne på optimus2x.net begynt å melde om at mobilen er sendt ut til kjøperne i bl.a. Tyskland og Danmark, så vil tro forhandlerne i Norge får den inn veldig snart :)

 

Edit: 3.dk i Danmark rapporterer at de allerede er utsolgt, så den har definitivt ankommet Europa!

Endret av g00000ne
Lenke til kommentar

Står mellom denne og Nexus S...Hva gjør at dere velger X2?

Jeg er litt i samme båt, svinger mellom de to telefonene.

Er litt bekymret for at LG har hatt det vel travelt den siste tiden og kan ha tatt noen snarveier, mens Nexus S er mer velprøvd teknologi siden den på mange måter er en Samsung Galaxy S. Samtidig har jo LG en del å bevise for å prøve å albue seg inn i et trangt marked, så det er vanskelig å velge.

 

Har ventet en stund på en android telefon med et ok kamera. Kameraet i X2 svinger mellom slakt og lovprisning i tester, og på papiret ser det jo mye bedre ut enn Nexus S. Samtidig får Nexus S mye lovord for kameraet i en del tester ("Nexus S har Android 2.3 og er den beste kamera-droiden vi har testet" sier amobil), så jeg er litt forvirret.

 

En annen ting som var i favør av Nexus S var SAMOLED skjermen, da den er mer strømgjerrig. Jeg kommer fra Nokia N82 med 2 ladinger i uka, så det som "skremmer" meg mest med å ta steget inn i verdenen av smartphones er den lave batteritiden. Da Nexus S ikke får SAMOLED her til lands likevel har vel begge telefonene ca like bra (eller dårlig?) batterikapasitet.

 

Til syvende og sist koker det for meg litt ned til at LGen virker mest "future proof", gir meg mulighet til å enkelt vise bilder på de fleste TVer og at den er 1000 kr billigere. Ellers er telefonene, for mitt bruk vel og merke, relativt like.

 

Her er forresten en sammenligning av de to telefonene hos gsmarena.

Endret av Frankium
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...