Jump to content

Kaim

Medlemmer
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 :)

About Kaim

 • Birthday 03/23/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har null sympati med et menneske som gjentatte ganger opptrer truende overfor andre. Og ihvertfall ikke pga et videospill, yrke eller ei.
 2. Kom over en fin tweet angående dette. I can't believe that Xbox Series X not having games that are arbitrarily locked to the console is somehow controversial. Amount of ppl who don't understand the most obvious basics of the video game industry in 2020, yet produce content on it, blows my mind.
 3. Det er et fair point det. Jeg er egentlig helt enig med deg, men akkurat Keanu Reeves føler jeg bare kler hele dette universet på en helt annen måte enn de fleste andre stjerneskuespillere i spill. I'm excited 😊
 4. sikker ganske mange. og sikker flere etterhert som spillet blir bedre En ting er sikkert, og det er det IKKE kommer til å bli flere som spiller dette spillet i tiden fremover Tja, deg hadde jeg ikke stolt på på en flekk. Det er flere eksempler på spill som har hatt en begredelig launch, for så å bli langt bedre - og med en større spillerbase med tiden. Sea of Thieves, No man's Sky har virkelig blitt bedre. Mulig du kjenner til Rainbow Six Siege også, som alle pissa på da det ble lansert, men som nå, hver eneste måned, er blant de mest spilte spillene på alle plattformer.
 5. Herlig, dyptgående, velskrevet artikkel! DETTE er hva spilljournalisme bør være! Fantastisk!
 6. Ja, ja, vi hører deg. Du jamrer den samme strofa på hver eneste EA relatert artikkel. Vi har fått med oss dette ene, gjentagende synet ditt. Move along now.
 7. Jeg storkoste meg, og brukte opp mine 10 timer i løpet av to dager. Nå sitter jeg her med Anthem abstinenser og venter på full release!
 8. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg.
 9. Jeg blir aldri vant med fornorskningen av boss - "sjefsfiender".🤦🏻‍♂️
 10. Er det flere enn meg som synes fonten på det meste av tekst i spillet var særdeles liten? At mange spill i dag har frustrerende liten font er jo en kjent greie, men dette er første gangen jeg har faktisk måttet reise meg opp av sofaen og gått helt opp mot tven for å se hva som står. Neida, jeg har ikke dårlige øyne. Men for å lese om mission; svart tekst på mørkegrå bakgrunn, toppet med særdeles liten font? Jeg håper de gjør den delen noget større til release. Nå spiller jeg på konsoll, og tv og sofa har litt avstand, men ikke på langt nær såpass at jeg har slitt med andre spill, sett bort ifra Dishonored 2, som også har fått klager på samme greia. Flere enn meg som tenkte over dette med liten font?
 11. velger dette i appen på min p9 lite Det er det jeg har hatt mulighet til på alle mine andre telefoner også. Men ikke på denne. Fryktelig rart...
 12. Jeg kjøpte en Huawei P9 i går, da LG G4 som jeg hadde, tok kvelden. Flott telefon! Jeg bare undrer meg over en ting! Spotify kom jo endelig, som kjent, med mulighet til å velge om man ville lagre offline spillelister på telefonen eller SD kortet, men på Huawei'en så er ikke det valget synlig, rett og slett. Både telefon og Spotify appen er oppdatert til siste versjon, og jeg så på dama sin telefon, en Samsung S6, med samme versjon av Spotify - og hun har mulighet til å kunne velge hvor hun vil lagre, og det samme kunne jeg på min LG G4. Noen som har vært borti det samme, eller har peiling på hvorfor det er slik, og en eventuell fiks?
 13. Hvorfor er folk her så imot curved tv? Jeg har ikke noe erfaring med de selv, så jeg er genuint nysgjerrig. Er det bare en gimmick, eller har det noe for seg?
 14. Dette er sikkert et dumt spørsmål, men hvor ser man hvor mange timer man har spilt? Jeg leste at man kunne trykke på right trigger eller no (xbox one) inne på menyen, men hos meg står det 2 days og noen timer. Jeg har nettopp startet, og er på level 3. Ikke snakk om at jeg har 50 timer så langt.
×
×
 • Create New...