Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Vondt i tanna lenge etter rotfylling.


St€rk

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg hadde rotfylling i et lite hull nede på høyre side. Etter dette har jeg hatt veldig vondt i denne tannen og i tillegg har jeg vondt i motstående tann (altså oppe). Det har snart gått en måned. Jeg har vært hos tannleger som sier de ikke kan se noe.

 

Noen som har hatt tilsvarende situasjon? Jeg kan bare tygge på den ene siden, og drikke kaldt gjør vondt.

 

mvh

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har vært i samme situasjon. Tannlegen kunne ikke se noe galt, men anbefalte å la det ligge ettersom han i verste fall måte rotfylle på nytt, og selv da var det ikke sikkert at det ble bedre. Han sa også at noen ganger gikk det over av seg selv, og det gjor det heldigvis. Det tok faktisk over 1 måned for min del.

Lenke til kommentar

Lurer på noe lignende. Hadde en rotfylling som ikke hadde vært gjort skikkelig (røntgen viste at tanna ikke var fylt skikkelig blant annet.). Var på tirsdag inne hos tannlege for å få gjort den på nytt. Tannlegen borte og satte inn en midlertidig fylling, og har time igjen om ca 2 uker. Men senere på dagen begynte tanna å bli litt vond. Torsdag begynte den å verke noe forferdelig, og det har fortsatt, smertene har blitt ennå verre i dag.

Kikket på tanna i speilet, og det ser ut som det går en sprekk ned på innsiden og utsiden av tanna fra fyllinga og ned på sidene. Kan tanna ha sprukket? Skal prøve å kontakte tannlegevakt i morgen, men lurer på om noen har opplevd lignende?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...