Gå til innhold

Tisser du i dusjen?


€uropa

  

343 stemmer

  1. 1. Tisser du i dusjen?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er forskjell på hva som er innenfor anusåpningen og hvilke rester som henger igjen i rompehåret. Og med mindre du skrubber 3-4 ganger med papir så blir det sjeldent noe i nærheten av rent. Og skrubber du 3-4 ganger med papir så forurenser man like mye som hva en ekstra dusj vil gjøre.

 

Og om skal man først smøre såpe i rompa uten å vaske, så kan man også like godt dusje. Såperester i kropp og hår er aldri behagelig.

 

Business der bak? Det er ikke poenget. Det er heller ingen som har business under armene mine, allikevel så smører vi på med deo og gudene vet hva. Og hvorfor det? Jo, fordi det lukter når man svetter. Og gjett hva, det gjør faktisk rumpa di også. Normalt merkes det ikke(siden den er bak og nesen er fremme), men det er utrolig mange som burde tenke litt mer over rumpehygiene enn hva som gjør det til daglig.

 

Det værste eg vet til tider er å komme inn på et toalett rett etter noen som aldri har tenkt tanken engang. Det lukter død og fordervelse, og det er ikke fiselukt. Glad eg ikke er samboer med vedkommende og skal ha sex, for å si det enkelt.

 

Det er poenget - jeg føler ikke behovet hvor å være noe mer enn moderat ren der bak. De gangene jeg blir så svett at det bokstavelig talt renner er det i sammenheng med gym eller annen trening, og da er det greit fordi jeg skal dusje uansett.

 

Jeg kan ikke si meg enig i å likestille armhulene med anus. De er betraktelig mer eksponert, og jeg vil påstå at svetteporene der er mer aktive enn de der bak.

 

Hvis du er i et bryllup eller et annet selskap, og må drite, forlater du selskapet for å dra hjem og dusje?

Endret av Bunnskrap
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dere som er så redde for litt piss i dusjen, bør ikke trene på samme treningssenter som meg. Dere bør faktisk ikke trene på noe senter, i hvert fall ikke hvis dere skal dusje. Vi dusjpissere finnes overalt. Vi kan være naboen din, vi kan være kollegaen din eller vi kan være legen din. Vi kan være din egen mor!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

jau når jeg først står i dusjen å må pisse så ser jeg ikke store vitsen i å gå ut til dass for å så gå inn igjen, sikter bare inn på sluken og slår meg laus, snakker vi om nr 2 så drar jeg selvfølgelig til dass

Ikke noe poeng i å sikte, alt havner i sluket uansett :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...