Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! Slenger meg bare inn her i steden for å starte en ny tråd.

Har nettopp innstalert projektor, playstation3 etc på en internatskole i et oppholdsrom, og ser etter bilspill der man kan spille mange samtidig, altså minst to helst flere.

Kjøpte nyeste WRC, stod at det var 1-4pers, men tydeligvis ikke samtidig, kun en om gangen.

 

Noen som har tips til spill de veit funker?

Lenke til kommentar

Hvis jeg kjøper en splitter ny 320 Gb Slim nå. Går det enkelt og smertefritt å få ført over savefiles fra min gamle fat-version til den nyinnkjøpte?

 

Dem aller fleste savinger kan du kopiere over til en USB brikke eller HDD, men for å få trophies må det være samme bruker som den du kopierer ifra tror jeg. Er dessverre noen spill som ikke lar deg kopiere :(

 

 

Må si jeg gleder meg litt til å få hendene i Vita nå...jeg leverte inn min 3DS samt et spill til Gamestop og betalte 500kr for å få en i feb...håpe den blir mer brukt en 3DS'n da.....

Lenke til kommentar

Ville nok prøvd å gå over til kabel da. Som nevnt over her er det mye som kan føre til at du får dårligere mottaksforhond på PS3 fremfor PCen. Kabel vil uansett alltid gi et bedre resultat.

 

Jeg har prøvd med kabel, uten hell.

 

Jeg spiller for det meste Fifa for tiden, og når jeg spiller online "lagger" spillet og det skjer ofte bugs pga dette. Tidligere har jeg blant annet spilt Black Ops og Bad Company 2 som funket helt fint. Kanksje det har noe med EA's servere og gjøre? Har hørt en del klager på EA sine servere nemlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...