Gå til innhold

Dark Souls-tråden


negnirty

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pinglete dere er da. Spillet er jo ikke såå vanskelig at man må lese guider til alt mulig, det er jo ikke noe gåter eller slikt, og det er jo ganske tilgivende når du dør. Det er jo ikke La Mulana akkurat.

 

Det største problemet er ikke at det er så vanskelig, men at det er veldig mange steder der man bare får én sjanse til å gjøre det riktig, og driter man seg ut, selv når det bare er snakk om en feilklikk, er man skrudd. For eksempel, forholdsvis tidlig i spillet får man sjelen til smørflua i skogen. På tidspunktet har man ikke møtt kjempesmeden, aner ikke engang at han eksisterer, så det fornuftige der og da ser ut til å være og spise sjelen så man kan levle litt.

 

I tillegg til at det er mange saker det bare er én av, kan man fint sabotere for gjennomgangen på andre vis. Jeg presterte å smekke til Frampt to ganger da jeg skulle vekke ham, og dermed stakk han av permanent. Første gang jeg spilte angrep jeg handelsmannen i burgen, og igjen, ingen vei tilbake. Har også gitt Frampt ting jeg skulle beholdt, bare klikket litt for fort. I andre spill får man stort sett alltid en sjanse til, men i Dark Souls må man rett og slett bare begynne fra begynnelsen. På mange måter liker jeg dette; valgene har jo faktiske konsekvenser, men på den annen side, om det bare er tabber og ikke faktisk valg, blir det mest av alt irriterende. Skjønner sånn sett at folk bruker guider.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Med tanke på at det står i bakgrunnsteksten til alle sjefssjelene at de kan brukes til å lage et våpen, så skal man være bra idiot for å ikke skjønne at man burde spare på dem. Dessuten greier man seg fint uten utstyret man kan få fra slike sjeler. Jeg husker og at jeg spiste Phalanx' sjel i Demon's Souls, men jeg kom meg da i gjennom spillet likevel.

 

Slår man til én kjøpmann så har man ikke ødelagt spillet, og lærer du ikke da så hjelper det ikke med allverdens guider. Slår du til Frampt mister du kanskje litt story-dialog (men dette kan du jo få av Kaathe senere uansett), men ellers har det ikke mye å si. Det er jo en videosnutt som viser at Sen's Fortress åpnes etter at du ringer i den andre bjellen, for eksempel.

 

Men det spørs vel kanskje hvordan man liker det. Spill som Symphony of the Night står høyt på lista over mine favorittspill, så jeg har ikke noe i mot å utforske omfattende verdener som gradvis låses opp, selv om det kan gå litt tid når man ikke helt vet hvor man skal gå.

 

Dere får trøste dere med at Dark Souls 2 etter sigende blir litt klarere på hva man skal gjøre og hvor man skal gå.

Lenke til kommentar

Tok livet av den forbannede kjempeulven idag, måtte forbi level 60 for å få nok stamina til å blokkere den satans venstre/høyre-komboen hans, men når jeg endelig klarte dette, slaktet jeg beistet med black knight halberd.

 

Forresten mistet jeg 20000 suls før jeg ga meg også, de forbannede giftpilfolka i Blighttown er noe hersens greier. :realmad:

Endret av Dark Archon
Lenke til kommentar

Tok livet av den forbannede kjempeulven idag, måtte forbi level 60 for å få nok stamina til å blokkere den satans venstre/høyre-komboen hans, men når jeg endelig klarte dette, slaktet jeg beistet med black knight halberd.

 

Forresten mistet jeg 20000 suls før jeg ga meg også, de forbannede giftpilfolka i Blighttown er noe hersens greier. :realmad:

 

Ulven er jo lett å ta, er jo bare å rulle under han når han prøver å angripe, å de giftpilfolka i blighttown er bare å ta med pil og bue, når de dør en gang er de borte for godt til man forlater blighttown igjen, og 20k souls er ingenting å bli forbanna over, vent til du mister 2mill souls :wee:

 

Jeg ga hverken opp dark eller demon souls før jeg hadde platinum i begge spilla, men tørr ikke svare på hvor mange timer jeg brukte i spilla før jeg kom så langt

 

Vi får ny sjangs å spille DS2 på søndag denne helga viss noen føler de gikk glipp av noe:

 

As this will be a global test session, it will be on Sunday 10th November 2013 between 07:00am to 10:00am GMT / 08:00am to 11:00am GMT+1.

 

:w00t:

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...