Gå til innhold

Diskusjon om Battlefield 3 - Konsoll


Anbefalte innlegg

Sklir ut her, og er vel ikke akkurat noen noob lenger. Har opparbeidet meg 280 poeng i minuttet og over 4000 kills.

 

Lurte bare på Assault tips, og fant vel ut av det etterhvert og litt på egenhånd:

- medpacs

- select

- gå i gruppe og heal

- rushe på baser HELE tiden

- Famas, holo, silencer

 

Ellers har jeg alt for mye parkinsons for å orke å begynne på sniper

 

Noen som forresten vet når/hvorfor jeep'en man hopper ut av sprenger etter en stund? MÅ den ha tatt litt skade, eller skjer det uansett?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Det du kan gjøre er å spille uten scopes. Bruk den første sniper rifla som en long range assault rifle. Funker som bare det. Har du ekstra ammo perken så slipper du å tenke på ammo refill hele tiden.

 

Forresten noen som vil spille sammen på ps3? er 21 og trenger å finne noen/squad som liker å samarbeide..

 

Mvh Eraze

Endret av Eraze
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Henter frem defibrilatoren og reviver denne tråden, ser ut som den trenger det sårt.

 

Og da spør jeg, hva har vært ditt favoritt øyeblikk i battlefield 3?

 

Mitt:

 

Jeg kjørte M1 Abrams på Operation Firestorm, skulle ta ut ett helikopter som fløy lavt og stille. I det jeg ser at prosjektilet har fin retning mot helikoptret kommer et jagerfly som blir truffet istedet for helikopteret. "Yey!" tenker jeg, men så skjer det store...Jetflyet ble disablet og styrtet pent og pyntelig rett inni helikopteret og der havnet begge i bakken.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har alt for mange. Men tror det beste var et øyeblikk helt i starten av min BF3 (og BF-karriere forøvrig). En av de første gangene jeg prøvde meg som recon presterte jeg å få et no-scope headshot på piloten i et helikopter på Damavand Peak. Karen som fløy helikopteret tenkte han skulle være smart å få et roadkill og flyr rett mot meg. På et eller annet vis får jeg altså headshotet, snur meg og ser helikopteret dundre i bakken. Success.

Lenke til kommentar

Hadde en littlebird som skulle til å pepre meg eller mine lagkamerater ned, så jeg dro frem RPG, siktet og skjøt der jeg trodde han kom til å fly. Kaboom, heli går ned og får double kill.

Ett annet er når jeg spiller SQDM og i starten av runden(husker ikke hvilket map) så kommer jeg frem til et sted hvor jeg ser parkeringsplass med en hel squad spawnet. Har heldigvis cover ca 10m unna dem. Skyter han første, reloader og fortsetter, ender opp med 14-0. Ganske fornøyd da. :)

Lenke til kommentar

-The MAV will now be destroyed when running into a soldier or vehicle at high speed. It is still possible to strategically sacrifice your MAV on a soldier; it will be destroyed in the process.

-The MAV now properly shows up in the Kill Feed. Previously it simply displayed "KILLED."

-The MAV can no longer be used as an elevator.

Lenke til kommentar

Den siste tror jeg er en av de fixene jeg kommer til å sette størst pris på.

På en annen side blir det færre lette mål. Counter-sniping er jo alltid hyggelig.

Blir dog spennende å se Tehran Highway og Kharg Island i TDM når de har utvidet det spillbare området. Tehran Highway tror jeg dog aldri kommer til å bli et bra TDM-map uansett. Ser også ut til at jeg kanskje kommer til å gå litt tilbake til heavy barrel i en del tilfeller.

Lenke til kommentar

Henter frem defibrilatoren og reviver denne tråden, ser ut som den trenger det sårt.

 

Og da spør jeg, hva har vært ditt favoritt øyeblikk i battlefield 3?

 

Spiller med en kamerat, jeg som engineer og han som assault, og vi blir angrepet av en skikkelig god Havoc pilot. Han flyr lavt, så jeg tenker jeg skal ta sjangs og skyte et SMAW skudd når han er rett over meg. Jeg treffer, men regna med at det skulle litt mer til for å få han ned - da får jeg plutselig 2 sekunder etter masse assist-poeng rullende opp på skjermen. Kameraten min sto rett bak meg og tenkte akkurat det samme og fyrte av et GL skudd - i noen sekunder var det mye WTF over mic'en før vi skjønte hva som skjedde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...