Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller en spiller bedre om han linker opp med alle spillerne rundt seg? Altså grønne streker, ikke oransje/røde. Husker jeg hørte dette fra en fyr som live streamet en gang, men jeg finner ikke noe om det. Det virker jo faktisk ganske logisk. Hva tror dere? Noe erfaring eller info om dette?

 

N'Gog spiller heller ikke like godt nå som når han var enslig spiss i mitt forrige lag (4-2-3-1). Her linket han kun sammen med en person, og den linken var oransje. Han hadde selvfølgelig 9 i kjemi. I mitt nåværende lag står han som toppscorer med 11 mål på 11 kamper, noe som ærlig talt ikke er bra. Nå har ikke jeg spilt bra i det siste, men jeg har slitt utrolig mye med å score, da jeg var vant med at skuddene hans var knallharde og godt plassert. Nå skyter han mye midt på keeper, og skuddene blir ofte slappe. Han har selvfølgelig noen screamers fortsatt.

 

El Kabir får mye skryt som mange andre spillere på Futhead. Men jeg kan ikke gi han de samme gode ordene, da han står med elendige 4 mål på 11 kamper. Jeg har prøvd finesse skudd og harde skudd, men han vil ikke score. Skyter gjerne over og midt på keeper når jeg skyter hardt, og i tillegg curler finesse skuddene hans svært dårlig, og ender enten utenfor eller så legger han de fint i armene på keeperen.

 

Dette har fått meg til å spekulere om faktisk disse linkene har mye å si. I teorien bør spillere ha god forståelse for hverandre, men jeg trodde alltid at så lenge de hadde 9 i kjemi gjorde ikke dette noe. Vel, jeg er ikke like sikker på at det er så enkelt lenger. Helvete dette innlegget ble idiotisk langt, når noen av dere mest sannsynligvis bare kan svare "Nei" eller "Ja".

Lenke til kommentar

Spiller en spiller bedre om han linker opp med alle spillerne rundt seg? Altså grønne streker, ikke oransje/røde. Husker jeg hørte dette fra en fyr som live streamet en gang, men jeg finner ikke noe om det. Det virker jo faktisk ganske logisk. Hva tror dere? Noe erfaring eller info om dette?

 

Det tviler jeg sterkt på. Har man 9, så har man 9. Er mange som innbiller seg forskjellige ting som neppe har rot i virkelgheten, som dette eller at en UP eller IF plutselig skal være dårligere enn originalen. Det hadde isåfall vært en alvorlig feil.

 

Hvis røde streker hadde vært krise, så måtte vi fått vite om det på en eller annen måte. EA kan ikke holde spillerkvaliteten hemmelig, så skills og kjemiverdi er det eneste som kan ha noen betydning.

 

Spilte en kamp i dag likevel, så pausen er offisielt over. Tilbake på vinnersporet.

 

Edit: jeg bruker nok El Kabir på en helt annen måte enn deg. Jeg trekker ut mot siden og bruker farten, som er El Kabirs viktigste egenskap. Skyter nesten aldri fra noe særlig lengre hold enn 16 m, og jeg går aldri for finesse-skudd. Dribler meg bare inn mot keeper eller spiller den inn til andre i boksen.

 

Finesse-skudd får jeg aldri til, men det er egentlig like greit, Ser så ufattelig tåpelig ut når keeperen ikke rekker bort. Keeperen på Langhus hadde til og med reddet de fleste.

Endret av LHUS
Lenke til kommentar

Spilte to jeg også, en 7-1 seier med reservelaget og et 4-1 tap med førstelaget. Selger førstelaget i dette øyeblikk. 19 skudd, 14 på mål, men alle gikk rett på keeper. N'Gog er ikke til å kjenne igjen i dette laget. Motstanderen hadde 7 skudd med et relativt dårlig mexikansk lag, men med kun grønne streker. Det avviser ikke akkurat teorien min. Jeg tror jeg har rett. Han jeg spilte mot var ikke god, noe som 19 skudd sier, men jeg kunne allikevel ikke score. Alt gikk rett på keeper. Jeg er ikke så dårlig å skyte, selv om jeg ikke er noen verdensmester :)

Lenke til kommentar

Har solgt unna det meste jeg har.. Venter til TOTY kommer.

 

Har fortsatt Tippeligaen laget mitt med Elyou, Berget, Sigurardarson osv. Funker fett :D

 

Jeg har sett litt på Sigurdarsson siden media har hauset han så voldsomt opp, men han virket rimelig middelmådig.

 

Middelmådig på ekte for tiden kanskje ja, men gi han litt tid så slår han til.

 

På fifa derimot ER han helt sinnsykt. Rater han like høyt som Zlatan/Cavani/falcao spillemessig. Beste spissen jeg har spilt med på fifa.

 

Hvor mye peng har du da? TOTY spillere vil vel koste idiotisk mye :)

 

Stemmer det. Hadde 600k men vaste vekk 300k på og kjøpe og selge lag. Men grunnen til at jeg selger unna er jo fordi at når TOTY kommer så vil prisene på alle de vanlige spillerene være utrolig llave + IF kort vil gå ned til discard pris.

Endret av ddarkyy
Lenke til kommentar

Og LHUS, hva faen er det du spammer mailen min for? 300 nye meldinger alle fra deg! :p

 

Haha, sånn er det å ha en rampete katt. Jeg vurderer å frata han all tilgang til dataen i en uke

.

På fifa derimot ER han helt sinnsykt. Rater han like høyt som Zlatan/Cavani/falcao spillemessig. Beste spissen jeg har spilt med på fifa.

 

Hva mener du med det? Han er jo mye svakere enn de du nevner, til og med Falcao som etter min egen erfaring er søppel Jeg har ikke spilt med han selv, men ut ifra stats ser han relativt svak ut. Ok fart (men ikke mer), men that's it.

 

Beast:

post-259379-0-94003400-1335796223_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...