Gå til innhold

Samsung Galaxy Nexus - Det nye monsteret fra Google og Samsung


Swome

Anbefalte innlegg

Kan du spille av via MHL og ha ekstern lagring samtidig?

Har desverre ikke MHL adapter, men tror det går dårlig da microusb porten er brukt av den OTG kabelen.. medmindre det finnes en splitter og at telefonen klarer begge tilkoblingene samtidlig så tror jeg ikke det desverre.. Eneste måten isåfall må bli å kopiere fra den eksterne lagringen til telefon og så ut med MHL..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vet noen om når Gameloft / EA har tenkt å oppgradere spillene sine (FIFA12, N.O.V.A 2 osv) slik at de er tilpasset ICS og/eller Galaxy Nexus skjermen?

 

Går man inn på sidene til Gameloft så er det kun 2 spill i den lista som viser hvilke spill som funker med Galaxy Nexus, men vet at bla. N.O.V.A 2 og Shadowgun funker noenlunde greit.

Lenke til kommentar

Kjapt spm.: Noen som har erfaring med skjermbeskyttelsen OG dekselet/etuiet dem selger til telefonen på iutstyr.no ? Eller helst vet om noen fysiske butikker som har til telefonen?

 

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor dere vil ha skjermbeskyttelse på denne telefonen. Det ødelegger touchen. Biofeedbacken med en så glatt og stor skjerm og et responsivt UI gjør Nexusen sjukt deilig å tafse på. Skjermen er av glass.. det skal fader meg mye til for å få riper på det.

 

Men siden du spør, leste jeg på xda om en som ødela Nexusen sin med "våt" skjermbeskytter. Kan være greit å være obs på at det kan være noe å passe seg for.

Lenke til kommentar

Noen av dere som kan fortelle meg hvorfor Galleri genererer så j@v1a mye datatrafikk? Jeg har ikke noe synching av bilder til G+ eller noe sånt på.

 

Syncer du bilder med Picasa?

Nei, jeg bruker ikke Picasa. Må man ikke registrere seg for tilgang til det?

Må nesten sette meg ned og gå igjennom alle innstillingene mine etter jobb i dag. Takk for tipset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...