Gå til innhold

Samsung Galaxy Nexus - Det nye monsteret fra Google og Samsung


Swome

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det aller verste er at Google ikke sier noe om saken. Man skulle nesten tro at Google hadde gått konkurs siden de lanserte Nexus'en; ingen beskjeder til folket, elendig lansering, treg utsending av oppdateringer osv.

 

Alt har vært amatørmessig og det er fryktelig synd, for det er så mye potensiale i denne telefonen.

Lenke til kommentar

Har ikke fult med så ekstremt mye i denne tråden de siste månedene, men flere som har problemer med MMS fra netcom? Søkte i tråden og fikk ikke mye, men så en annen kar som hadde samme problemet.

 

Får ikke sendt eller mottat MMS. når jeg sender står det bare "sender..." i all evighet, og når jeg mottar må jeg inn på www.netcom.no/mmsfremviser å taste inn en kode.

 

Har dataroaming på, og har prøvd med både vanlig melding og med handcent.

 

 

Du må ha mobildata aktivert for å sende/motta mms. Htc Desire koblet selv til md hver gang jeg fikk mms og lastet den ned for så å skru av igjen. Idiotisk at man selv må koble til mobildata.

Lenke til kommentar

I tillegg har jeg lest litt rundt, og hovedpoenget når det snakkes om raske oppdateringer til Nexus menes det større oppdateringer og ikke bugfikser og optimaliseringer. Føler meg veldig sikker på at Android 5 lanseres vil vi se den langt raskere på Nexus enn andre modeller.

Lenke til kommentar

Får håpe at det er en god grunn til at Neuxus-en nå henger etter, at vi hopper over 4.0.X og får en sikkelig update i steden, slik at det går til bake til det normale, at de med S2 nok en gang igjen vil misunne oss GN brukere som kjører en hottere android versjon enn alle andre.

 

Revolusjonerende og banebrytende teknologi, som vil forandre livene våre slik vi kjenne det i dag! ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

at de med S2 nok en gang igjen vil misunne oss GN brukere som kjører en hottere android versjon enn alle andre.

Jeg misunner dere at dere slipper TouchWiz uansett hvilken versjon dere har :)

Men utrolig at de ikke klarer å holde en lovnad om at Nexus alltid skal være først med nye versjoner...

Lenke til kommentar

Spotify må jeg avinstallere, fjerne all data for og reinstallere med jevne mellomrom. Da varer den kanskje noen dager før den igjen bare avlslutter seg ved oppstart. Spotify sin uttalelse på problemet er ganske enkel: De supporterer ikke 4.0. Hvorfor den da tilbys i market til også 4.0 forteller meg da bare at det høyst sannsynlig er en (dårlig) iPhone port.

 

I likhet med apps på iPhone slår den seg også bare av ved feil. Ingen feilmelding eller mulighet for å sende feilrapport med andre ord. Noen liker det slik, men jeg foretrekker heller en stygg feilmelding med den muligheten fremfor en app som bare lukkes.

 

Ser forøvrig for meg følgende kode for Spotify:

try{
 Spotify spotify = new Spotify();
 spotify.start();
catch(Exception ex){
 //We don't care...
 System.exit(0);
}

Sorry for the geekness. smile.gif

Må nesten skyte inn her at det er ikke bare Android som sliter med apper som ikke blir oppdatert. Har en iPhone 3GS og Spotify-appen på den er GRUSOM til tider.

 

Men over til noe helt annet:

Har flyttet til Sveits dette semesteret, og vurderer sterkt Galaxy Nexus (ligger på ca 3700 kr) her. Jeg ser ikke for meg noen problemer med å kjøpe denne telefonen i utlandet, eller hva? Språk og slikt er vel bare helt enkle softwareinnstillinger, mens ved ladekabelen så er det bare å bytte adapter (Sveits har litt andre stikkkontakter enn oss).

 

Noen andre her som har handlet GN i utlandet eller generelt en Android telefon?

 

Thanks:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...