Jump to content

King_Canute

Medlemmer
 • Content Count

  1215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

112 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

9309 profile views
 1. Jeg hadde også min påmonterte skjermbeskytter, men når man jobber som håndverker blir slike «kjipe» filmer veldig fort stygge med riper, så jeg bestilte inn flere TPU filmer for å bruke på telefonen, har hatt go erfaring med slike på Oneplus telefoner, men på S21 U så blir de for store slik at de ikke vil henge på.
 2. Noen som har en skjermbeskytter å anbefale. Jeg har prøvd flere TPU filmer, men alle løsner pga deksel, de er for store og kommer i klem med deksel. Har 4 forskjellige deksler, samme problem med alle.
 3. Sies lite om hva som er forbedret. Venter med å oppdatere, da den forrige oppdateringen ikke har gitt meg noen problemer, så derfor ser jeg liten grunn til å oppdatere når telefonen virker helt fint.
 4. De som ønsker å prøve ZGCam kan laste ned her. https://koopahtmaniac.com/getLatest.php Kamera blir sykt mye raskere, men med færre valg enn kamera app fra Samsung.
 5. Er det ulovlig å lade telefonen litt i løpet av dagen, dersom du ikke klarer mer enn 6-7 timer? Selv bryr jeg meg lite om hvor mange timer telefonen klarer, da det ikke er noe særlig problem å lade litt i bilen når jeg kjører eller når jeg spiser middag. Den lille ekstra ladingen gjør at jeg klarer meg gjennom en dag selv med mye fikling på telefonen.
 6. Står veldig greit forklart i members app.
 7. Ikke lett å vise hvordan koden er, men slik er mailen jeg fikk med koden.
 8. Koden består av flere tall bokstaver med - mellom. Fikk koden på mail etter at jeg lastet opp kvitteringen. Jeg gikk inn i members app på telefonen og fant tilbudet der. Lastet opp pdf av faktura fra Komplett, da jeg har kjøpt telefon i firma sitt navn jeg jobber i.
 9. Står i mailen jeg fikk at de starter å sende ut fra 29.Januar. Sist jeg var med på en sånn deal, tok det lang tid før varen kom. Den gang var det Galaxy buds. Håper de er raskere nå.
 10. Vel, jeg fikk bestilt med koden jeg fikk på mail.
 11. Jeg håper at S21 er oppgradert såpass at det ikke dukker opp overaskelser slik S20 hadde med kamera, hvor det var helt ubrukelig selv etter flere oppdateringer. S21.blir for lagt ut på Finn, om den skuffer meg.
 12. Jeg har bestilt den nye Xbox Series X, og lurer på å kjøpe ratt og pedaler til denne, men vil ratt / pedaler som passer for PC, PS3 og PS4 kunne brukes, eller må det nødt å være ratt for Xbox? Er dette jeg lurer på å kjøpe. https://www.komplett.no/product/955186/gaming/gaming-utstyr/spillkontrollere/ratt-og-pedaler/thrustmaster-t300-rs-gt-edition
 13. Noen som har byttet skjermbeskyttelsen på telefonen med glassbeskyttelse, og som kan si om fingerskanner virker?
 14. Hadde jeg vært deg, ville jeg gått for Oneplus 8. Mine siste 2 telefoner har vært fra Oneplus, de er helt sykt raske, og du slipper at telefonen henger 1 ms. Min neste blir IKKE Samsung, er sykt skuffet over S20 ultra. Jeg mener nesten at de plagsomme feilene kamera har hatt er utilgivelig, nesten så det burde vært lov å kunne heve kjøpet bare med kamera problematikken som har vært og er. Mitt kamera sliter med å bilder i fokus, må ofte ta å sjekke bilder for å se om de er ok, før jeg tar neste bilde. Til den prisen Samsung har krevd for 20 Ultra, så burde den vært tilnærmet feilfri når man kjøpte den.
 15. Nope.. venter stort på dette, da telefon pr nå tar bilder hvor mye av bildet er ute av fokus. Og det irriterer meg. Men siden dette har vært et problem fra dag 1, så kan ikke Samsung testet telefonen skikkelig før lansering. Tyder på at lanseringen har vært forhastet.
×
×
 • Create New...