Jump to content

Dimind

Medlemmer
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

73 :)
 1. Finnes det en oversikt over klokker som har skikkelig EKG-funksjon som er på nivået til den siste Apple-klokken?
 2. Men da kan vel de folkene som bruker 30 GB hver dag bare gå tilbake til det de brukte før Chilimobil kom på banen? Er vel ingen som har lagt ned sitt tilbud?
 3. Er det noen reelle alternativer til Chili da? Ved bruk på ca 150 GB pr måned. Tar imot tips med takk.
 4. Da kan jo du bare gå tilbake til et av de andre leverandørene, de du brukte til å streame 4k til tv'en før Chili kom på banen.
 5. Prisen er ok. Fin løsning på storforbrukere. Men veldig lav grense før vi må ty til sms. Håper de høyner den en del.
 6. Håper de kutter maksgrensen til noe som passer de fleste mobilbrukere, men fjerner idiotene som tror dette er mobilt bredbånd. Så kan de gå tilbake til sine overpriste datakvoter hos Telenor.
 7. Dette er som leiebiler som leies med fri km. Men mange har som tillegg at du ikke kan kjøre over landegrenser. Men de leier de fremdeles ut som fri km. Normalt bruk er ikke 200 gb på en dag. Normalt bruk er ikke å laste ned 50 gb i 20 dager på rad. Da er det ikke et abonnement for deg. For oss andre, som faktisk har et normalt forbruk, er Chili et fantastisk selskap som jeg håper består. Så kan dere andre betale det hvite i øyet for mini-kvoter, som ikke er i nærheten av det "normale" forbruket dere beskriver.
 8. Hva i all verden er det dere som fremhever kundeservice som et viktig punkt bruker de til? Har hatt mob tlf siden de første flipp-telefonene til Motorola, og har ikke hatt behov for en eneste samtale med kundeservice de siste 15 årene. Spør fordi jeg ser flere som fremhever viktigheten av kundeservice, og jeg klarer ikke å se hva jeg skal bruke kundeservice til.
 9. Telenor har også begrensinger i sine abonnement. De er bare ikke så ærlige, de tallfester det ikke. Bruker du "unormal mye" stenger de også deg ute. "Telenor kan stenge for bruk av tjenestene dersom kunden" Enten ved "grovt missbruk"...hva er det? 20000 SMS på en dag, er det OK når du har "fri bruk av SMS"?? Eller hva med diffuse: "forstyrre funksjonaliteten i nettet" Så da må vel NKOM inn å rette på vilkårene i ALLE abonnement som Telenor har med fri SMS etc. https://www.telenor.no//privat/vilkar/forretningsvilkar.jsp punkt 18 og 19 Er glad Chili håndhever sine vilkår. Er lett det beste abonnementet i Norge i dag.
 10. Når var det jo det faktum at enkelte idioter brukte 200gb på 1-2 dager, og kalte det normalt bruk, som fikk Chili til å reagere. Glad for at de er kastet ut, og håper de fortsetter å kaste ut slike idioter. Så kan vi andre ha det beste abonnementet i Norge for data, og de kan betale det hvite i øyet for mini-kvoter på data :-)
 11. En ting er hvertfall sikkert. Hvis Tek.no sin krig mot Chili blir kronet med seier, vil mine anonnse-ører havne hos andre nettsider. Har aldri sett lignende ensidig korstog. Hva med en stor sak om de som har fått en mye bedre mobil-hverdag pga av dette abonnementet. Jeg og mine 3 gutter har alle nå fått det. De bruker snap, YouTube, spiller etc uten å måtte mase på pappe om stadig nye kvoter. Det er kanskje ikke for alle. Men for svært mange er dette det absolutt beste som noensinne har blitt tilbudt i Norge.
 12. Sier nyopprettet bruker med 1 post. Lukter Telenor lang vei ..
 13. Det er klart: De forbehodler seg rettin til å stenge når: Fra generelle vilkår: 4. Benytter Tjenestene på en måte som belaster kapasiteten i mobilnettet utover en normal bruk. 9. Har et overforbruk av tjenestene som ikke tilsvarer normalt forbruk av tjenestene. CHILI FRI DATA - DETALJER OM BRUK Chili FRI DATA er et mobilabonnement. <snip>Du skal slippe å forholde deg til datagrenser, wifi og datapakker til personlig forbruk. http://https://www.chilimobil.no/media/1049/generelle-abonnementsvilka-r.pdf https://www.chilimobil.no/kundeservice/de-vanligste-spoersmaalene-vi-faar/ Så da kan jo folk bestemme selv om de syns vilkårene er noe for de. Er heldigvis fritt frem å velge. Jeg syns de er helt topp, og passer min familie veldig bra. Han som som jobbet i et firma eid av Telenor, får da heller kjøpe datapakker fra Telenor til x antall 1000-lapper, da dette tydeligvis ikke var for han. Og alle andre som ikke liker vilkårene, kan kjøpe 1,3,5,10 eller 50 GB avtaler. Jeg syns 1000GB er bedre.
 14. Syns Chili har et veldig bra tilbud, og fornuftig avtale. Folk må snart forstå at det står veldig tydelig i avtalen at du kjøper ikke en kvote på 1000 GB som du kan bruke på en dag. Du har en avtale som gjør at du kan bruke telefonen normalt, og at kvoten er så stor at du ved normalt bruk ikke vil nå grensen. Dermed fri bruk. Alle som har tegnet en avtale har skrevet under på at Chili kan stenge forbruket hvis de mener forbruket er normalt. Fjotten i denne saken hadde ikke fornuftig bruk. Tvert imot, han gikk inn for å provosere frem en reaksjon. Chili har all rett på sin side. Støtter de 100%. Flyttet hele familien over idag.
×
×
 • Create New...