Gå til innhold

Asus N55SF vs. MSI GE62DX


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er på utkikk etter en ny laptop som skal takle Archicad. Etter å ha lest diverse tråder her, og andre steder står det mellom Asus N55SF og MSI GE620DX.

 

Så vidt jeg kan se er eneste forskjellen på disse at Asusen har matt skjerm, mens MSIen har glossy, samt at harddisken til asusen er 5400 rpm, mens MSIen har 7200 rpm.

 

Asusen er jo noen hundrelapper billigere(får studentrabatt), og jeg slipper frakt fra Dustin.

 

Hva mener dere er den største fordelen matt skjerm eller raskere harddisk? Jeg kan jo eventuelt bytte ut med en ssd, hvis harddisken begynner å gå tregere etterhvert.

Hvilken ville dere valgt? Og finnes det andre på samme prisnivå med bedre eller liknende egenskaper.

 

På forhånd takk for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke mye peiling på harddisker, men på denne siden står det mer enn nok. 5400 rpm skal være nok til dagens programvare. Hvis du har planer om å sette inn en SSD, hadde jeg gått for Asusen. Kraftig hardware på den, og matt skjerm her jo bare herlig!

Om det finnes noe bedre på samme prisnivå? Nei, Asusen knuser alle motstandere! Anbefaler deg å lese litt på denne tråden.

 

Når det kommer til MSI'en, har jeg hørt at touchpaden er ganske dårlig. Tastaturet kan også være irriterende. Ellers er det fine specs, men til den prisklassen går valget definitivt på Asusen! Kilde

Lenke til kommentar

Spørs hva du mener med "samme prisnivå". For bruk som archicad, autocad og lignende software som elsker prosessorkraft og hurtig hardware ellers, er jo Multicom Kunshan W155 helt klart en maskin man skal vurdere, selv om den "riktig" konfigurert blir dyrere enn de to du har lenket til. Men så får man også virkelig potent hardware for pengene, sammen med en skjern (hvis man velger den matte) som er en av de beste man kan få til bærbare, med unntak av IPS-skjermer som sitter i noen få, rådyre maskiner fra HP og Apple.

Lenke til kommentar

Takk for svar!

 

Jeg har sett på Multicomen også, men den blir nok fort noen tusenlapper for dyr for meg, så da blir det nok Asus på meg. Jeg tror nok også den vil holde mer enn nok til mitt bruk. Hvis jeg på magisk vis hoster opp noen ekstra kroner kjøper jeg nok Multicom sin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...