Gunfreak Skrevet 18. august 2011 Skrevet 18. august 2011 Så jeg vil ha smeltet ost med bacon biter til baktpotet, jeg spiste dette i england for mange år siden, de brukte en ost som holdt seg smeltet/flytende, men det var ikke smøre ost. Så ut som helt vanlig gulost. jeg vet at oste pølser har flytene ost i seg, som er tykt flytende selv i kjøleskapet, finnes det slik ost i norge, og hvor får man det?
Gunfreak Skrevet 18. august 2011 Forfatter Skrevet 18. august 2011 Som jeg sa, var ikke ute etter smøre ost.
the_last_nick_left Skrevet 19. august 2011 Skrevet 19. august 2011 Forskjellen mellom det de brukte og tubeost er bare mengden smeltesalt..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå