Gå til innhold

FM12 - Football Manager 2012 - tråden for lidenskapelige managere


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
For de oppmerksomme kan jeg også nevne at ikke en sjit har har skjedd i forbindelse med ny stadion som skulle vært ferdig planglagt nå.

 

Spillet er litt pussig sånn sett. Jeg mener, jeg kjører fremdeles med Staal. Når vi rykket opp i Adecco utvidet de banen. Jeg spilte på gjestebane et år, og andre året har jeg nettopp skaffet meg opprykk til tippeligaen. Noe av det første de gjør, en dag etter opprykket var sikret (uavgjort mot Fredrikstad som har ledet Adecco hele tiden, Sogndal krøp forbi dem og er a poeng med meg (men med dårligere målforskjell), slik at Fredrikstad blir værende i Adecco og Tom Nordlie får fyken) er å fortelle at de skal bygge ny stadion. Og det i et år der vi knapt har et snitt på 30% oppslutning. De tar derfor opp med en kostnad på 60+ mill, og via litt nye sponsoravtaler og slikt ender det med et lån på 30+ mill. Jeg vet ikke enda om vi blir profesjonelle, men jeg synes dette er et sløseri, spesielt etterom nye stadion bare har plass til rett under 10 000 tilskuere.

 

Ellers er spillet nådeløst i sine kritikker av spillere. Jeg nevnte Gnonlofoun, mannen jeg så for meg at jeg måtte sette min tillit til for å nå opprykk, men han presterte jo å ha et skadehelvete av et år. Først, i sesongstart fikk han en hofteskade. 2 mnd vekke. Jeg spilte han litt, og så klarte han å pådra seg en strekk på baksiden av låret og var vekke i 3 uker. Til siste fikk han strukne knesener, og var vekke i 7 uker. Dette har jo naturligvis ført til at statsene har gått litt ned. Men, det må sies at det er første gang jeg ser at en 23-åring blir omtalt som å være på hell som fotballspiller... Kan det ha sammenheng med at han er uambisiøs også, og derfor ikke gidder trene seg opp?

Lenke til kommentar

Men seriøst, hvis han er uambisiøs eller har lav determination, så kan nok det spille inn på opptreninger etter skade, ja.

 

Sant det du sier med navnet. Kamerunere er gærne de. Det er også litt artig at han har personlighet uambisiøs, men han har 14 i determination. I alle fall, det skal bli spennende å se om jeg blir helprofesjonell og får trent fyren opp igjen, eller om han fortsetter å gå nedover. I mellomtiden er det en ny trøndersk halvstjerne på gang, Odin Ulseth. Holder på å trene han til midtstopper. Han er vel ikke akkurat av samme klasse som RBK-spillerne i de andre vi har sett, men det kan like fullt være interessant å se hvordan han utvikler seg.

 

post-29517-0-72406800-1325079574_thumb.png

Lenke til kommentar

Klassisk CL-trekning:

 

Lagene som ble nr 2 i sin gruppe:

 

Pool

Sevilla

Bordeaux

Sevilla

Marseille

Olympiakos

Barcelona

 

 

SÅKLRT trekker jeg Barcelona, som ikke vinner gruppa si mot fuckings Everton.

 

Everton er Pure Class, Kan ikke si noe annet.

 

Irriterer meg at Everton sliter i bunnen av PL på min save (Steve Kean var manager for dem en sesong O.o), fristende å ta over dem og få dem opp men skal få mitt St. Albans til PL først iallefall ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...