Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Var utro mot kjæresten - ble smittet av klamydia!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

Hallo, alt du trenger er en kopp med instant-kaffe fersk fra vannkokeren i skrittet den dagen hun kommer

"Sorry babe, 1. grads forbrenninger over hele stasen"

Og ps, du er en dumkuk for å gjøre noe så fuckings dumt!!!

Lenke til kommentar

Problemet her, er jo at dama er jo faen meg ikke et nek. Hun har latt kjæresten være 2 uker i syden. Ingen unnskyldninger vil redde han fra denne.

Nei, hvilken skam, dersom man er i et forhold skal man ALDRI forlate hverandres nærvær? Tror det i seg selv hadde gjort de fleste ganske sprø til slutt.

 

Nå tror jeg de fleste her inne, forstår forskjellen på å forlate hverandres nærvær, til å la kjæresten sin dra på heisa tur i syden. Beklager om det ikke var klart nok fremmet i mitt forrige innlegg.

Lenke til kommentar

Som topic sier, var jeg utro mot kjæresten. Ser helst at folk holder tilbake moralprekenen mot dette, og heller hjelper meg med et stort problem jeg sitter overfor. (Kan nevne at utroskapen som skjedde her, føler jeg stor anger mot og kommer ikke til å gjenta seg, derfor kommer jeg ikke til å fortelle om det som har skjedd).

 

OK.

 

Fikk konstatert klamydia av legen i dag. Jeg fikk piller mot det, som jeg må ta 1 uke fremover, før jeg blir frisk. Nå har det seg at kjæresten min kommer hjem om 4 dager, etter et opphold i utlandet i 2 måneder. Hva skal jeg gjøre??? Hun forventer sex, og jeg ser ingen løsninger akkurat nå.

 

Så vit meg bekjent, kan jeg ikke ha sex før klamydiakuren er over og jeg er ferdigbehandlet. Akkurat nå ser jeg ikke mange løsninger. Er det noen her med legeerfaring som vet om jeg kan øke dosene med piller for å bli raskere frisk? Eventuelt noen gode råd å komme med for å unngå sex....

 

Alt settes pris på med stor takk!

Jenter sier ofter "har vondt i hodet" og derfor vil de ikke ha sex. Gjør det sammme...

 

BTW "anonymdiskusjon" er ingen skam å bruke med slike spørsmål ;)

 

-frank

 

(jeg må bare: KARMA dude, it works! XD )

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det faktisk noen av dere som ikke aksepterer jenteturer til syden med veninner?

Nei, du bare misforstår. Enkelte trodde trådstarter var to uker alene i syden, mens kjæresten ventet hjemme, og mente da kjæresten hans var et «nek« som lot han dra alene til syden.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Vel, jeg tolker disse to svarene som noe annet.

 

 

Nå tror jeg de fleste her inne, forstår forskjellen på å forlate hverandres nærvær, til å la kjæresten sin dra på heisa tur i syden. Beklager om det ikke var klart nok fremmet i mitt forrige innlegg.

 

 

Vi vet da ikke om det var en jentetur eller familietur. Dersom kjæresten hadde en familietur, hadde jeg godtatt det, selv om jeg ikke hadde økonomi til selv å bli med.

Lenke til kommentar

Lyv, men gjør det simpelt. Intrikate løgner avsløres lett.

 

Jeg ville gått for uspesifik smerte i testiklene. Jenter har ikke testikler og kan derfor hverken relatere til "smertene" (og dermed symptomer) eller lett sannsynliggjøre at du lyver. Kombiner med kvalme og vondt i magen og skyld på et støt mot ballene (f. eks datt du ned på sykkelstanga da du syklet opp en bakke). Spill KVALM. HELE TIDEN. Eller bli busta. Lykke til.

 

Skulle du mot formodning være jente; same deal, men med puppene.

 

evt. slå opp.

 

Vil ikke anbefale klamydiapiller i maten: Med mindre de virker forebyggende, kan kjæresten fortsatt få symptomer. Om de faktisk virker forebyggende er suksessraten uansett langt fra 100%.

 

EDIT: Åja, btw! Fy på TS for manglende moral. Men til alle andre; det er per førstepost ikke tema i tråden. Stay On-Topic.

Endret av Newklear
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...