Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Var utro mot kjæresten - ble smittet av klamydia!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vær ærlig, og avslutt forholdet.

 

Klarer man ikke å være i et forhold, trenger man heller ikke å være i det heller.

 

Enig her, om man først er utro vil man muligens gjøre det igjen(?)

Mest sannsynelig så er du kanskje lei av din nåværende kjæreste, du vil ut å prøve nye ting, noe du ellers ikke får gjort når man har fast følge.

 

Så da er kanskje den beste løsningen for begge, er å avslutte forholdet før det eventuelt skjer igjen eller at hun finner ut av det(om du ikke vil fortelle henne sannheten)

Lenke til kommentar

Tenk om det ikke er hun du var utro med som ga deg klamydia. Tenk om det faktisk var dama di som ga deg det før hun dro?

 

Tror han ville oppdaget det litt tidligere i såfall siden hun har vært vekke så lenge.

 

Man kan gå i årevis med klamydia uten å merke noe. Mange får faktisk ikke symptomer i det hele tatt. Noen får det med en gang andre etterhvert. Og nei, ikke selvopplevd:)

Lenke til kommentar

Kanskje HUN også var utro når dere var fra hverandre? :) Du kan smitte henne med klamydia. Hvis hun spør om det, er du fucked, med mindre du kan komme på en unnskyldning på hvorfor du hadde det (er vel her det med doskåla kommer inn i bildet). Hvis hun derimot holder kjeft, betyr det at hun tror det er hennes feil :thumbup:

 

Du skal være ganske douche for å gjøre dette, men er jo en mulighet :p

 

 

Lenke til kommentar

Lyv på deg en mindre sykdom, f.eks skrittsopp som er helt vanlig for menn som trener og er aktive. En liten uke med krem og dette er behandlet. En uke burde vel gi deg rikelig med tid til å bli ferdig med medisineringen mot klamydia? Dama vil tro at du har trent ekstra mye, og du vil uten problemer få en uke fri.

 

Postet av anonym: 9a1529f72e0c5a2e6f41370d11b44e4c

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

oops, se der ja.

 

3 dager uten sex må du vel greie og finne en unnskyldning for.

Seriøst? Noen gang vært i avstandsforhold? Jeg hadde kastet meg over han om jeg hadde vært borte fra min så lenge. Han skulle hatt en jævlig bra unnskyldning for å la være å gjøre det samme (om ikke med en gang så i alle fall innen den første dagen). :p

 

Ellers slenger jeg meg på de som sier TS bør si det som det er, evt. gå for piller i maten hennes :fun:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...