Gå til innhold

Bluejacking


JZA

Anbefalte innlegg

Lurte litt mer på hvordan dette funker i praksis. Satt på forelesningssalen på BI, og søkte etter enheter skulle sende noe bilder til han jeg satt sammen med. Men da fikk jeg opp en ukjent tlf og prøvde meg på denne i stedet, så det vibrerte til i denne, men blei aldri noe mottak. Men mottaker må vel ha aktivert BT ? Og de færreste har vel dette aktivert til en hver tid, etter som det helt sikkert krever mye strøm ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Minnes det tok endel strøm fra t68i, men nokia klarer jegh ganske bra akkurat der :) Jeg hadde BT aktivert hele tiden på 7650, og merket ikke at batteriet ble tappet fortere. (jeg måtte uansett lade hver kveld :) )

 

Men jeg skjønner ikke helt hva du mener - du fant en ukjent enhet og prøvde å sende en fil til denne? Og du så det vibrerte i telefonen du sendte til? Nå er det mulig, bare mulig, at denne telefonen fikk en melding eller noe slik da :)

 

Det har seg slik at BT må ha noenlunde fri sikt, du må nesten stå rett ved noen ganger. Det er litt ustadig. Jeg har tidligere søkt etter enheter på kino, fått resultater, for så å søke igjen. Da får jeg helt andre telefoner opp. Ikke at BT er gammel teknologi, men jeg får følelsen av at produsentene bare har kastet det inn bare fordi du skal bruke det til å overføre filer til pc'en. *phu*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...