Gå til innhold

Borderlands 2 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kom meg endelig gjennom mainquest i True Vault Hunter Mode med Gunzerkeren min i går og ble Level 50, og nå har jeg fått ny iver for spillet igjen. Storkoser meg med Pirate Booty DLC'en. Har såvidt testet den før, da jeg ønsket å være ferdig med TVHM og bli Level 50 før jeg begynte på DLC.

 

Har spilt ca. 3 timer nå, og så langt synes jeg den er kjempebra! Dette spillet er bare så herlig!

 

Gleder meg til neste DLC kommer ut, da jeg har betalt for Season pass. Har hørt rykter om at man kanskje kan forvente å se den i midten av november.

 

Håper forresten Gearbox kommer med enda flere DLC's utenom de 4 planlagte. Jeg tror det kan være en mulighet, da dette spillet ser ut til å være veldig populært.

Endret av Mann_Av_Gull
Lenke til kommentar

Skjer rare ting hvis man kræsjer in-game. Jeg og kompisen min mista progress på mange quester vi holdt på med, selv om vi beholdt XP og penger og items. Han ble disconnected i sitt game. Vi mistet hvertfall en time med progress. Har ikke spilt siden da.

 

En quest vi allerede var ferdig med ble "Failed".

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Når jeg først begynte å spille Borderlands 2 så brukte jeg Salvador. Jeg spilte vel til ca. Level 25 med han, i normal mode. Syntes han var kjedelig fordi jeg ikke forstod hvordan spillet og action egenskapen hans egentlig skulle brukes skikkelig. Så jeg startet en ny Axton og spilte gjennom normal mode og helt til Level 39 i True Vault Hunter Mode.

 

Men så begynte jeg å prøve litt med Salvador igjen. Jeg hadde nå lært mer om hvordan spillet funket og blitt mer komfortabel med alt. Når jeg begynte å utnytte Gunzerking og brukte skillpoints i Rampage treet så må jeg bare si at han ble helt rå! Jeg digger Salvador nå!

 

Jeg har faktisk spilt han til Level 50 i TVHM og fullført mainquest i Pirate Booty også.

 

Når jeg da gikk tilbake til min Level 39 Axton så må jeg bare si at det var gørre kjedelig å spille han sammenlignet med Salvador.

 

Dette spillet handler jo om våpen og skyting, og her kommer virkelig Salvador til sin rett! Jeg har ikke giddet å prøve de andre karakterene enda.

 

Salvador all the way!

Endret av Mann_Av_Gull
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...