Gå til innhold

Regjeringskvartalet rammet av bombe, AUF-leir på Utøya angrepet av våpenmann.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har sett mye fælt her i livet. Men dette må være det værste og det som har gjort mest inntrykk på meg. Vil faktisk si dette er på lik grense om ikke værre enn 9/11. Klarer faktisk ikke å sove. Må si jeg er ble overasket over hvor mye NRK1 tillater å vise på TV, og det ikke positivt ment

 

Mine tanker går til de pårørende :(

Kondulerer

Lenke til kommentar
Gjest member-101642

Det er hårreisende å se diverse fangrupper på Facebook. Folk som melder seg inn i disse... Jeg har ikke ord. Sympatisørene bør straffes på en eller annen måte.

Lenke til kommentar

På en eller annen måte må jeg forklare dette til mine barn. Dette er ikke en virkelighet vi kan være bekjent med, denne galskapen må ta slutt :/

 

Nå vet ikke jeg hvor gamle dine barn er, men jeg husker selv angrepene på USA 9/11. Da gikk jeg i 2. klasse(tror jeg) og skjønner nå at jeg aldri forstod omfanget av disse angrepene. Så hvordan de reagerer, avhenger nok avhenger nok mye av hvor gamle de er, hva de forstår og hvor mye de tar det inn over seg.

Endret av AHP3475
  • Liker 1
Lenke til kommentar

R.I.P

 

Første gang jeg gråt når jeg såg nyhetene. Følte på meg at tallene kunne bli mye styggere, men 80+ var mer en jeg hadde trodd.

 

Tom for ord. Tankene mine går til alle pårørende. Føler meg hardt rammet selv om jeg ikke kjenner noen på øya (så vidt jeg vet).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...