Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

HÆ? er foreldrene mine så gamle!? Hvor lenge kan man leve?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du begynner nok å roe deg litt ned ang dette når du blir eldre. Nå som du er 14 klarer du vel ikke å se for deg et liv uten foreldrene dine.. Men om noen år har du stifta familie selv, egen hus/leilighet, jobb og eget liv der du klarer å ta vare på deg selv uten hjelp fra de.

 

Foreldrene dine kommer nok til å dø av alderdom, noe som er helt naturlig, og kommer til å skje alle...

Det blir selvfølgelig kjipt uansett.. men du kommer nok til å takle det mye bedre når du blir eldre, enn om foreldrene dine hadde dødd fks nå...

Lenke til kommentar

LOL! Du har fakkings meg ingenting å bekymre deg om gutt! Jeg er 17, og pappa fylte nettop 56 og mamma fyller snart 52. De kommer til å leve til jeg er godt voksen, og det er jeg godt fornøyd med. Ingen vits å bekymre seg for dagen de dør, for da vil du være fult i stand til å ta vare på deg selv. Faren min vokste opp uten foreldrene sine, og har greid seg flott i livet.

Lenke til kommentar

Har foreldre som er omtrent like mye eldre og har tenkt det samme selv.

 

Ikke funder på når de kommer til å gå bort. Er det en ting som man bør ta "der og da" så er det bortgangen til andre. Bare nyt tiden du har med de nå og lev som normalt.

 

I mange mange tusen år har mennesker blitt født, levd ett liv og deretter gått bort. Det er faktisk én (kanskje den eneste) ting som ALLE mennesker som lever og har levd har til felles.

 

Og det er ingen som vet hva som skjer videre. Jeg personlig velger å tro på respawning. At "lyset man ser" i enden av tunellen faktisk er livmor åpningen til din neste mor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...