Gå til innhold

Hva er ditt/dine beste spillkjøp?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Topp 5:

 

Football Manager-serien får være det spillet som har gitt meg mest tilbake i forhold til

pengene jeg har gitt. Rett og slett deilig å kunne "endre historiens utfall", når ting ikke går så bra i fotballverdenen på ordentlig (er nede i en timespris på 16 øre for de 5 siste inkarnasjonene til sammen).

 

Transport Tycoon Deluxe og OpenTTD har jeg også lagt ned utallige timer i.

 

Age of Empires 2 - for et spill. Den deilige, deilige følelsen av å først bombardere motstanderen med long range katapulter (dere husker vel trebucheten?), deretter sende inn en avdeling bueskyttere, før man sender ivei infanteriet og rambukkene. Brenn, motstander, BRENN! [evil laughter]

 

Fallout 1 og 2: Etter min mening de to beste spillene fra Fallout-universet. Utallige timer lagt ned her og. Fikk begge som vedlegg i et spillblad som likte å gi ut fullversjoner iblant. "Kjøpet" her blir da abonnementet jeg tegnet på bladet rett før jeg fikk Fallout 1.

 

Assassin's Creed-serien: Jeg sier aldri nei til en god konspirasjon, og spesielt ikke hvis den inkluderer tempelridderne. Parkour over hustakene i korstogenes Jerusalem? Klatre til toppen av et slott i Vatikanet? Sign me up.

Lenke til kommentar

Til tross for at de fleste spill som ligger på min topp 10 liste er eldre spill (Chrono Trigger, Diablo II, Dungeon Keeper II, Legend of Zelda: A Link To The Past og Ocarina of Time f.eks), holder jeg meg til den nyere generasjon i denne posten. Det er tross alt mest trolig at folk vil investere i nyere utgivelser i stedet for gamle dersom de ser noe de liker.

 

 

Chrono Trigger (Nintendo DS): Nå skal det sies at jeg sikkert hadde runda spillet opp, ned, ut og inn via emulator lenge før Chrono Trigger DS ble annonsert, men så fort spillet ble tilgjengelig på DS så ble det kjøpt. For meg er dette det beste spillet jeg har spilt, og det var en glede å endelig få betale penger for spillet som hadde underholdt meg i så sinnsykt mange timer. Spillet er for øvrig også tilgjengelig via Virtual Console på Nintendo Wii, og kommer etter hvert også på Playstation Network.

 

Halo 3(Xbox 360): Halo 3 var aldri et spill jeg planla å kjøpe. Jeg hadde så klart hørt om de tidligere spillene, men det virkelig liksom aldri appellerende. Så kom TV-reklamene, og jeg ble faktisk solgt. Ikke sa reklamene noe om spillbarheten, om historien, om noe som helst som var relevant. Men det spilte ingen rolle. Jeg var trollbundet, og jeg MÅTTE ha det!

 

I etterkant viste det seg å være et bra kjøp. Har brukt et hav av timer på spillet, både single player og co-op, og har ikke mye mer å utrette i spillet. God historie og fantastisk musikk gjør spillet til et av de bedre i de senere år.

 

Darksiders (Xbox 360/PS3/PC): Et spill jeg kjøpte fordi jeg så det lå på tilbud til 99,-. Jeg viste ingenting om spillet på forhånd, og forventet egentlig et hack'n slash action-"rpg", så jeg må innrømme at jeg ble meget positivt overasket. Den velkjente Zelda-formulaen gjorde seg godt i en ny drakt, og det var meget digg å få spille et spill som ikke var over på 6-8 timer. Det føles nesten dårlig gjort å ha betalt så lite for et spill som underholdt så kraftig og så lenge.

 

Gears of War 1&2 (Xbox 360): Min nye favoritt-spillserie. Elsker historien, elsker gameplay, musikk og stemning er perfekt; et absolutt must for en action-interessert Xbox 360-eier. Tredje spillet i serien blir vel tilgjengelig til høsten, og jeg tviler på det blir noe dårligere!

 

Assassin's Creed 2 & Brotherhood (Xbox 360/PS3/PC): Etter å ha spilt gjennom Assassin's Creed når det kom ut, satt jeg i grunnen med litt blandede følelser. Spillet var bra, greit nok, men det var repetivt, langdrygt og hadde et enormt forbedringspotensiale. Assassin's Creed 2 derimot, tok meg totalt med storm. Jeg hadde ikke forventet at forbedringen kom til å være så vanvittig. Det ble mange timer og lange netter med AC2, og oppfølgeren/utvidelsen Assassin's Creed: Brotherhood (som forøvrig begynner akkurat der AC2 slapp) hadde samme effekt. Forventningene til AC: Revelations er derfor ikke rent små, og jeg regner med at det innfrir.

 

Shadow Complex (Xbox Live Arcade): Et ekte godspill i Metroidvania sjangeren. Utforsk, finn oppgraderinger, få tilgang til nye områder du kan utforske, finn andre oppgraderinger, and so on. En god dose action, en grei historie, og en stor verden å utforske. Prisen har vel også blitt relativt lav i nyere tid, og bør kjøpes om du ikke har spilt det før.

 

Honorable mentions (AKA lei av å skrive stil om hvert spill): L.A. Noire, Prototype, Call of Duty: MW1/2/Black Ops, Titan Quest, Bionic Commando.

Endret av Hellreject
Lenke til kommentar

Hvis man kun ser på prisen av spillene er det nok World of Warcraft som har desidert mest spilletid/opplevelser siden det er blitt spilt forholdsvis regelmessig de siste seks årene.

 

Hvis jeg ser på "bang-for-the-bucks" så er det Minecraft som ble kjøpt for skarve syv EUR forrige sommer.

 

Største overraskelse er et uroginalt Final Fantasy Tactics til PSOne. Spillet ble ikke sluppet i Europa og jeg fant det tilfeldigvis i hendene til en ansatt i en spillforretning. Tror ikke det var meningen at det skulle ut i butikken og at det var for personlig bruk, men han solgte det for en billig penge. (Kjøpt senere remaken til PSP og det var om mulig bedre)

 

Spillet som for første gang trollbandt meg i månedsvis var Zelda II: Link

 

På listen:

KOTOR I og II

FF VII og IX

Mass Effect I og II

Baldurs Gate I

Civ I-III

HoI II og III

Endret av IceDale
Lenke til kommentar

Moro å se på hvilke spill som er favoritter, man kan på en måte se alderen til folk på det, med visse unntak som meg selv, som spiller i en alder av 21, og fortsatt gleder meg til BF3, MW3 ol.

 

Må nevne Transport Tycoon Deluxe, og Open Transport Tycoon Deluxe. Viktig, selvom sistnevnte er gratis.

 

Det finnes nok mange unntak, selv er jeg 24 og gleder meg til BF3 og TES:V :new_woot:

 

Ellers syntes jeg railroad tycoon, airport tycoon og sim city serien har vært god underholdning. Hovedsaklig sim city 2000, 3000 og 4.

 

De beste minnene er fra Sim City 2000 som ble spilt mye på Futurekids i Oslo, derfor ble det kjøpt.

Lenke til kommentar

De to første spillene jeg tenker på som har gjort mest for meg er uten tvil The sims serien og Sim City spillene. Jeg skulle virkelig ønske begge to kom i ny, mer voksen drakt snart og på nytt kunne ta verden med storm! Ellers er dette spill jeg har fått mest for;

 

PC

 

The Sims, og Sim city er overlegne vinnere!

The settlers (serien)

Tropico (serien)

GTA San Andreas

FarCry 1 (helt til zombiene kommer i hvert fall, liker ikke zombier)

 

PS3

 

Fifa 10 (spilte det et år i strekk etter det kom ut, andre har ikke vært like vanedannende)

Skate 3 (henter det fram i tide og utide)

Red Dead Redemption

Lenke til kommentar

Warcraft 3 og CS: S.

 

Warcraft er et ekstremt bra spill. Jeg er også Shaman i den største AW;LR og DAoW clan. Vi lager også disse forresten. Add meg hvis dere vil! MaceMaul[LHoT]

 

Counter Strike har i mange år tilfredstilt meg med flere mods. Akkurat nå har eg akkurat kjøpt meg en Zombie server 44 slot sammen med en venn. Add meg her og lol... 1cyke1

Lenke til kommentar

Sånn i forhold til antall timer spilt kommer nok World of Warcraft ut på en solid førsteplass, med en eller annen versjon av Championship Manager som nummer to.

 

Men de beste spillopplevelsene må være, i ikke-rangert rekkefølge:

 

Gabriel Knight: The Beast Within

Limbo

Star Wars: Knights of the old Republic

Zelda: Ocarina of Time på N64

Endret av gorsol
Lenke til kommentar

1) Neverwinter Nights + SoU + HotU: Gode historier i hovedkampanjene er én ting. Langt viktigere er mulighetene for modding og såkalte "persistent worlds". En historie som har utviklet seg gjennom alle årene, en character som er utviklet over nesten like mange år, et utall andre characters for nær endeløs variasjon, nytt innhold og nye quests flere ganger i uken siden spillet kom ut, er noe helt annet. Og et fellesskap som har utviklet seg til reelle vennskap, der folk reiser mellom ulike land for å møtes, der en til og med reiser for å overvære giftermål mellom spillere, er vanskelig å sette verdi på.

 

2) Som rent spill er vel Morrowind et av de beste. En nær endeløs mengde av oppgraderinger har gjort spillet fullt nytbart den dag idag.

 

3) Falcon 4 var vel en stor flopp da det kom ut med sine endeløse mengder bugs, dårlige ytelse og hauger av frustrerende problemer. Men så kom mod-fellesskapet og konkursen til utvikleren som endte med lekking av kildekoden. Plutselig satt vi der med en flysimulator som nok fortsatt er fullt på høyde hva realisme angår sammenlignet med mer moderne simulatorer.

 

4) X-Wing vs. Tie-figher var mitt første kjennskap til et stort spillfellesskap gjennom multiplayer. Multiplayer og PvP var gammelt nytt, men her befant jeg med plutselig i en "skvadron" med andre spillere, innvevd i "historier" om kamper og rivalisering mellom andre grupper over nettet. Også her ble det en del år med moro ut av et enkelt spill.

Lenke til kommentar

Spillene som har gitt meg mest spillglede er Final Fantasy X, Pokemon (Emerald, Silver, game card) og NHL spillet (husker ikke hvilke år spillet kom ut) hvor man kunne spille modusen "kongen på haugen" der man skulle sloss mot hverandre og man kunne samle inn forskjellige kort. Disse har vært de mest merkverdige spillene for meg. =)

Lenke til kommentar

Får vel begynne i begynnelsen:

 

Vil tippe det var i 1995 familien gjekk til innkjøp av ein IBM Aptiva 486x til 10.000 kr :thumbup:

 

Med denne fulgte dei to spilla "Chronomaster" og "Alien Odyssey", to fantastiske spill eg brukte uhorveleg med tid på!

 

Kjøpte så N64 eit par år etter med Super Mario som det første spillet.

 

 

Beste kjøp PC (tilfeldig rekkefølge)

 

- Chronomaster

- Alien Odyssey

- Championship Manager 96\97 & 97\98 osv osv..

- Sam & Max Hit the Road

- Max Payne (spes med Matrix modden! Gatlin gun :love: )

 

Beste kjøp N64

 

- Super Mario 64

- Fifa 99 ( var vel dette du kunne filme på?)

- Zelda: Ocarina of Time

- International Superstar Soccer 64 (forløperen til PES serien)

 

 

Beste kjøp Xbox & Xbox 360

 

- KOTOR 1

- Shenmue

- Rallisport Challenge

- Fable

- Tom Clancy Splinter Cell 1

 

- Elder Scrolls IV: Oblivion

- Mass Effect 1&2

- Dragon Age: Origins

- Fifa 11

- RDR

- GOW 2

Lenke til kommentar

Orange Pack på steam tidlig i release så dermed litt billig.

 

Half-Life 2

Half-Life 2: Episode One

Half-Life 2: Episode Two

Portal

Team Fortress 2.

 

Var utrolig mange timer med spilling for pengene.

 

Ellers Quake 3, Modern Warfare 1/2, Black Ops, CounterStrike 1.6.

Mest spilltid for pengene :-).

 

Utelater mange spill som også er verdt pengene, men ikke så mange timer som de over.

Lenke til kommentar

Mitt beste kjøp må nok være Worms World Party til PC! Den gangen jeg ble anbefalt for det bestemte jeg meg for å kjøre safe og kjøpte Crazy Taxi som jeg hadde spilt på en spillautomat nede i Finland. Senere bestemte jeg meg for å kjøpe WWP :love: , og har ikke angret ett sekund! :thumbup:

 

Andre spill jeg må si er noen røverkjøp:

Metroid Fusion (GameBoy Advance)

RayMan (det første, ikke noe tull! Spilte det aldri selv, men elsket å se på storesøsteren min! - PC)

Heroes Of Might And Magic III (PC)

 

Andre spill jeg liker godt er såklart CS, CoD, de spillene der det kommer ut "monstere" som følger en sti og du skal putte ut forskjellige defence-poster (sjekk Protector på 123spill.no så skjønner du tengingen!) Crush The Castle (ikke så begeistret for Angry Birds, men kjekk tidsfordriv!)

Lenke til kommentar

Kan være fristende å si at WOW er det beste kjøpet jeg har gjort, men det er jo på en måte også det værste, siden det har tatt opp alt for mye tid!

 

Det beste er kanskje Age Of Empires 2 +exp, samt diablo 2 +exp.

Disse 2 spillene har jeg spilt såpass mye at det nesten er kvalmt å tenke på.

Spilte aldri diablo 2 online engang, satt å kjørte igjennom single player delen gang på gang, og syntes det var like morro! Nydelig spill. Når 3ern kommer så vet jeg ikke om jeg tør å kjøpe det engang.

Lenke til kommentar

blir nok ei lang liste detta(alder av 25 år og spiller veldig mye)

 

Commander Keen

Police Quest

Lesure Suite Larry 2

Diablo 1+2+exp

Age of empires 2

Return to Castle Wolferstein 3D

Doom

Monkey Island 1-3

(brukte mye av lommepenga på floppydisk spill til 486dx'en som kom i hus våren 1994)

Deus Ex 1 dritbra historie med veldig mye plottvister(hadde vel rundt 1200 savegames etter spillet var rundet)

Tony Hawk's Pro Skater 3(var mye konkurranse i vennegjengen om hvem som klarte høyest score)

Need For Speed Porsche, Underground 2

ME 1 og 2

Worms World Party

Half Life 2(collector's edition med stor metallbox og t-skjorte)

Witcher 1 og 2

Bioshock 1 og 2

SWKOTOR 1 og 2

Max Payne

World Of Warcraft (har passert litt over 410 dager total playtime :love: )

Call of Juarez

Warcraft 1-3

Heroes of Might and Magic III (tror jeg har kjøpt spillet ca 10 ganger totalt)

Project I'm Going In(I.G.I)

Rogue Trooper

Ports of Call(båtreder spill)

Command & Conquer fra 1 til generals)

Far Cry 1

Assassins Creed 1+2+brotherhood

Battlefield Bad Company 2

Crysis 1, Warhead, og 2

Fable 1

Bulletstorm

Borderlands

Hitman

Tomb Raider

Unreal Tournament(navnet raidmax fra online spilling her så fort jeg fikk tak i minigun her droppa det meste av folk)

 

er sikkert en bråte av spill jeg har glemt men dette er det jeg husker på for øyeblikket

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...