Gå til innhold

Den massive Galaxy tab 8.9 og 10.1 tråden


Gjest

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hentet meg en Galaxy Tab 10.1 fra Coop. min første tablet.. blir gøy.

 

men ser at den kjører android 3.1 og språket var på nederlandsk når jeg åpnet den. ingen velkomst hilsen eller førstegangs veiviser på oppsett.. også var det dobbelt opp med klistremerker på esken, de som "forsegler" esken så du vet den er ny. med ett sett under som var brutt over, og nye oppå..??

 

Min også kom i nederlandsk versjon, kjøpt på Smart Club (som også er Coop-eid)til samme pris. Var rett på her også, ingen veiviser eller noe.

 

Samme, kjøpte på Coop Hypermarked til 2 990,- men alt er på nederlandsk :S Klarte å endre språk på selve maskina til norsk, men den Samsung MMM widgeten er fremdeles på nederlandsk og det virker som jeg kun kan velge mellom nederlandsk, fransk og et språk til på den. Åssen får jeg Samsung MMM widget på norsk eller engelsk?

 

La også merke til at Galaxy-eska hadde vært åpna og reforsegla.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Har Galaxy Tab 10.1 med 3G.

 

Har bestilt meg et tvillingkort - men Hello (med NetCom-dekning) sier de ikke kan tilby tvillingkort med KUN datatrafikk, og sender meg et standard gsm tvillingkort.

 

Taben tar jo ikke imot telefonsamtaler, men slik jeg har forstått det tar den imot sms. I følge han jeg snakket med var det en mulighet for at det kunne føre til at telefonsamtaler til mobilen ble blokkert, siden disse ble automatisk avvist på det ene kortet. Er det noen som har erfaringer med dette?

 

Jeg er i utgangspunktet ikke interessert i å ha sms på Tab'en heller. Finnes det noen måte å deaktivere SMS i Tab'en på?

 

(Er ikke så lett å få byttet operatør pga. firmaabbonement...)

 

mvh

Lenke til kommentar

Hei

 

Har akkurat fått med en Galaxy tab 10.1 men ble veldig skuffet når jeg ikke kunne gå inn på nettbanken, poker ++++. Alle selgerne som selger disse reklamerer jo med at den støtter java? men så gjør den altså ikke det? Er dette mulig ? Finnes det ingen nettlesere som kan skjøre Java ???

Dette er sikkert spurt om før men orker ikke gå igjennom 48 sider for å finne det ut :p

 

TRENGER HJELP !!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...