Gå til innhold

Hva skal jeg drikke?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pisang Ambon! Den grønne bananlikøren blander du me 1 del likør og 2 deler melk ca! Anbefales på det sterkest! Eller Pisang Ambon den lilla med guaran og lime, samme blandingsforholde som den andre men med Sprite eller annen sitrus brus:) og topp dette me noen isbiter så e dagen redda ;)

Lenke til kommentar

Det har seg slik at jeg er litt mett på øl, Jägermeister, captain og cola osv, og trives liksom ikke noe med det på fest. Syntes det ikke er noe godt lengre!

 

Så jeg lurer på om dere har noen gode forslag til hva jeg kan drikke? Seriøse svar ønskes. :)

 

Når du sier du er mett på øl, mener du da pilsner fra norske industribryggerier? Jeg kan ikke se for meg at det er mulig å bli mett på øl, da utvalget er enormt og smakene så forskjellige. Kanskje du rett og slett er lei av de kjedelige smakene og trenger en liten tur oppover i kvalitet på ølet? Ta deg en tur innom Øl-tråden på forumet, der er det mange gode tips til gode øl.

 

Red.: Eventuelt så kan du forsøke deg på single malts.

 

Det virker som at du har "vokst" fra ungdomsfylla og trenger noe med mer utfordring, da du sier at det ikke er noe godt lengre.

Endret av NikkaYoichi
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Som andre så fint har nevnt, så føler jeg at det er vanskelig å bli lei av øl generelt... Det er jo så mye forskjellig du kan velge mellom! Men vil du ikke ha øl, så vil du ikke ha øl :) Er da ikke noe galt med det.

 

Noe av det mer populære er jo gin tonic, selvsagt, selv om mange ikke er særlig stor fan av smaken. Jeg liker det, men det er absolutt en smakssak. Ellers er vel gode gamle Vodka Red Bull/Battery en klassiker. Ikke helt min greie, men det funker.

 

Utover det støttet jeg selvsagt både forslag om mojito og whiskey. Mye snadderalkohol der ute.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...