Jump to content

FBI21

Medlemmer
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Avhør tingen i SP minner om CoD Black ops. Slutten av intro, minner on Paxton Fettel i starten av F.E.A.R. Spiller jeg i fullscreen i 720p, hopper den random ut av fullskjerm.
 2. Heller det enn din boks, for min boks er åpenbart større enn din... Bare et spørsmål: Hvorfor spiller du, egentlig? Det virker ikke som om det gir deg noe særlig glede, bare irritasjon over hvor dumme spillutviklere og andre spillere er osv. Kan du ikke finne en annen hobby hvor du slipper å bry deg om alle andre dumme mennesker, f.eks. strikking? Spiller fordi det er gøy. Finnes flere spill i verden enn Batman...
 3. Hvordan er dette å dumme ned spillet? Selvfølgelig er det dårligere grafikk, men det er jo bare en overfladisk sak. Hvis det er det PC-spillere er mest opptatt av (det er det nok ikke), så betyr det jo bare at de er mer overfladiske enn konsollspillere. Om det er mindre spillere vet jeg ikke, men kona har spilt masse BFBC2 på Xbox360, og jeg har ikke inntrykk av at det har vært et problem. Personlig har jeg spill-PC først og fremst pga. de spillene jeg ikke får på konsoll: Total War, Civilization, Starcraft eller andre store strategispill. Og jeg foretrekker å spille FPS med mus og tastatur. For øvrig er spillene de samme på PC og konsoll, jeg har spilt både COD:BO og BFBC2 på både Xbox360 og PC. Ingen forskjell. Grafikken blåser jeg (nesten) i. Det er morsomt å sette alt på maks med 1920X1080 i oppløsning, men det gir meg til syvende og sist ikke noe større spillopplevelse. ... du får fortsette å leve i boksen din.
 4. Hvis det der er det beste comebacket du kom på sier det mer om deg. Har du noengang fått ett slag i trynet for å være irriterende?
 5. Så du mener de burde holdt spillet tilbake fra butikken i over en måned etter at det er ferdig? Ja, det er vanskelig å forstå. Gjerne forklar tankegangen din her? Å "kjøpe" spill på piratbukta teller ikke. Du er dummere enn kundene jeg må snakke med på jobb.
 6. Vel, jeg liker å spille på konsoll også. Myten om at konsollspill er dummet ned osv. er bare PC-fanboy-snobberi, bortsett fra når det gjelder strategispill (som antagelig er umulig å implementere skikkelig på konsoll uten å forenkle). Hvordan gir forresten det at du kjøper mange andre spill deg rett til å stjele akkurat dette spillet? Jeg forstår at unge mennesker piratkopierer fordi de ikke har råd til å kjøpe alt (jeg gjorde det samme selv), men du føler tydeligvis at du har en spesiell rett til å piratkopiere. Alt tyder jo på at du har råd til å kjøpe spillet. Konsoll-spill er degratert som bare faen, dette er SANT. Se på BF3, konsoll har jævlige teksturer, mindre spillere osv. Akuratt dette spillet? Laster ned hva faen jeg vil jeg. Har ikke "rett" til det, men ser virkelig ikke noe galt i det heller. Om du gjør det... ditt problem.
 7. Om jeg skjønner deg rett mener du de burde ha startet PC-versjonen før de startet på konsoll-versjonen, dvs starte utviklingen av konsollversjonen en hel måned etter at de startet PC-versjonen? Det gir jo ingen mening? De lager samme versjon på alle tre systemene, men PC-versjonen tar litt lengre tid å lage fordi de vil utnytte PCen og gjøre spillet enda bedre. Skulle de heller ha holdt tilbake konsoll-versjonen i over en måned og sluppet det i november? Og nei, Catwoman må ikke kjøpes ekstra om du kjøper spillet nytt, og jeg ser ikke helt for meg at du kjøper bruke spill. Jeg mener de burde sluppet ut alt på en gang. I alle land. Vanskelig å forstå? Kjøper "bruke" spill? Jeg kjøper masse spill, ja. Trolig mer enn deg.
 8. Det er unnskyldningen de bruker ja. Sannheten er heller den at det er pga konsoll selger bedre, pga folk er dumme. Ang det andre pisset du sier, haha. Jeg kjøper mer spill enn folk flest, og laster ned enda mer. Folk som laster ned kjøper ofte mer spill enn folk flest. Jeg er en av dem. DØD OVER KONSOLL!!!!!!!!!!!!!!
 9. For å si det på godt norsk: Your loss, dude... Nope. Skal laste ned det, sammen med ekstramateriale-shiten. Helt gratis. Kjøper ofte spill, men når de behandler meg slik, DRIT Å DRA. På godt norsk.
 10. Grunnen til at spillet ble utsatt er fordi de ville gjøre PC versjonen bedre. Det kunne da for helvete gjort tidligere? Og ikke starte på PC versjon da konsoll-versjon er utgitt? Jævla utviklere. Ingen penger fra meg (både pga dette, og at catwoman greiene, som skal være main story, trenger å kjøpes ekstra).
 11. ANTISTATBÅND HÅNDLEDD 1.5M + KROKODILLEKLEMME 5007610029 AS-101 49,00 kr 49,00 kr BAAAK BAK BAK BAAAAK
 12. Jo. Du har feil. Venn deg til det. Utenfor dette forumet vil det skje ofte. Buhu.
 13. Skybert liker meg !!!!!!!!!!!!!!! Grunnen til at jeg troller her, er det at dere er alle så veslevoksne... Får håpe du fikk masse +'er for innlegget ditt så e-kuken din vokser.
×
×
 • Create New...