Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Enig, og for å være helt ærlig så har det ikke skjedd "det helt store" enda. I sesong 1 var det flere store vendepunkt i forhold til sesong 2, vil jeg tro..

 

Hvilke store vendepunkter var det i s1 nå igjen?

Catelyn "arresterer" Tyrion. Ned blir angrepet av Jaime. Tyrion sliiper unna med Bronn. Wits angriper Lord Mormont. Ned blir drept. Generelt krig mellom Stark og Lannister.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Og Bran dyttet ned.

 

I s2 har vi sålangt: Renly drept av Melisandre, Arya tatt av Lannisters, Dragene til Daeny borte vekk sammen med en del av hennes, Jon tatt av wildlings, Theon tatt Winterfell, Greyjoy's har tatt moat catelyn og går i mot Stark, Joffrey angrepet og Bran/Rickon. Alt kan selvfølgelig ikke sammenlignes - men i tillegg er de siste 3 episodene nå de det definitivt kommer til å skje mest ting i.

Endret av AnewZ
  • Liker 5
Lenke til kommentar

De siste to ukene har jeg håpet at ryktene om et stort slag i episode 7 skulle vise seg å være sanne. Nå som jeg har sett den er jeg ikke skuffet. Ikke litt engang. FLott med et litt bredere bilde av de karakterene serien til nå ha presentert som fiendene.

 

Det å se Cersei faktisk sårbar var utrolig. Den klippen av en kvinne. Cliffhangeren på slutten ble svak i forhold.

Endret av Lakus
Lenke til kommentar

Hehe, kan godt hende at jeg tar feil - men for all del, vi har sett veldig mye karakterutvikling som har vært utrolig spennende. Jeg mener å tro at det ikke har vært helt de store "Woooooow-hendelsene". If u know what I mean.

 

Det neste slaget tipper jeg er i Kings Landing, eller i Winterfell. Gleder meg! Akkurat nå koser jeg meg med å fortelle falske spoilers til en venninne av meg. Arya halshugget, lawl. Favorittkarakteren hennes.

Lenke til kommentar

Det som er litt kult nå er at jeg får mer og mer sympati for de "slemme". Tyrion har alltid vært kul hos Lannisters, men både Tywin, Cersei og Jamie liker jeg mer og mer. Også de oppe nord for Wallen virker som helt vanlige folk, som ikke er så ille som man skulle ha det til.

 

Jeg vil vel ikke kalle det sympati, men jeg får mer og mer sans for Lannister-gjengen du nevner.

Lenke til kommentar

Liker Jaime, Tywin (tja, liker og liker - misliker hvertfall ikke noe særlig) og Tyrion.

 

EDIT: Endret, her var det en helt syk spoiler som ville ødelagt hele neste episode. Beklager så meget til alle som leste den for at jeg ødela hele neste episode for dere.

Endret av AnewZ
Lenke til kommentar

Blir interessant å se hvordan Robb tar drapet til sine to brødre. Det spiller jo ingen rolle om det er fakta eller ikke - "alle" i Winterfell tror jo på det. Så mye kunne vi se på Maester Luwin og de andre mennene.

 

Og ikke minst Catelyn! Uansett om det er de eller ikke, så vil alle tro å gå ut i fra at de er døde.

 

(blir det spoiler? Følger jo forsåvidt US sendetid det?)

 

Ja, det blir spoiler. Vi følger sendetiden til episodene, ikke trailere, promoer og lignende. Hva amerikansk TV viser er irrelevant, med mindre det er selve episodene.

 

Ok, da beklager jeg det. Skal ikke skje igjen.

Lenke til kommentar

Haha ansikte til Theon til slutten, så litt overasket ut da ja. Lure på om han har fått en slags "realisering" av hva for en dritt han har blitt. Uavhengig av om det faktisk er Bran og han andre eller ikke var det jo fortsatt ekte barnelik( det er jo seff ikke det, men ja dere veit hva jeg mener).

Er forresten med på at det er veldig usannsynlig at det faktisk er Bran og han andre, men hadde ikke vært første overraskelsen. Ellers var episoden bra, men toppa ikke den forrige.

 

Best quoten var vel Arya "Most girls are idiots"

Endret av NoiSe_NOR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...