Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har lagt merke til at mange sammenligner med The Wire og Sopranos, og jeg ser jo en viss sammenheng, men ligner det ikke mye mer på Rome?

 

Tenker litt hvordan vi følger flere forskjellige personer og at det er litt uklart hvem som virkelig er "snille" og "slemme". Rome var heller ikke så veldig mye action, men mye prating og konspirering.

 

Uansett genial serie og jeg vurderer å lese bøkene i sommer.

Lenke til kommentar

Skal man bruke The Wire og Sopranos som sammenligningsgrunnlag så er det vel ikke akkurat spekket med action der heller :p

 

Uansett, ting drar seg til etterhvert, ting blir mer åpent og uforutsigbart etterhvert som serien fortsetter. Det blir bare bedre og bedre, ihvertfall i bøkene, så jeg gleder meg vilt.

Lenke til kommentar

Liker egentlig Lanisters. Kanskje ikke selve personene, men skuespillerne gjør en god jobb i å være ufordragelige. Heady virker skapt for rollen, med det sure ansiktet hu har. Danske Nicolai klarer også rollen sin godt.

 

Å Tyrion er jo nesten seriens største anti-helt. Han er en kjernekar nesten vil jeg si. Han bruker snakking som et våpen fremfor et sverd, og det jeg elsker med karaktern.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Haha, appropos ufordragelig Lannisters (Lena Headey spiller Cersei Lannister):

 

Lena Headey realized she had struck a nerve with viewers of HBO’s “Game of Thrones” (tonight at 9) when her friends started telling her how much they loathed her character.

 

“I don’t know if it’s cool to have your mates call and say, ‘I want to push her out the window,’ ” Headey said and then laughed from her adopted home of Los Angeles. “They hate her, but hopefully people will dislike her but realize there’s something going on.”

 

Fra Boston Herald

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...