Gå til innhold

Her er den beste spillmusikken


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er så mye å velge mellom, men skal kutte det ned til tre.

 

Klarer ikke å velge en favoritt blant disse tre, men skal jeg velge èn så må det bli Ezio's Family, får gåsehud hver gang jeg hører den:

http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c

 

På andre velger jeg Nate's Theme fra Uncharted 2, fantastisk melodi!

http://www.youtube.com/watch?v=nkPF5UiDi4g

 

Siste jeg velger er så klart hentet fra Metal Gear Solid serien:

http://www.youtube.com/watch?v=ECjDfQd8QVc

Lenke til kommentar

 

Jeg bare leita og leita etter noen som skulle nevne denne. Her er det ingen ved siden og ingen over. Skal man diskutere storhet og viktighet osv kan man sikkert si at Super Mario og mange andre er bedre, men introen i Lotus 2 er fremdeles noe av det mest fengende jeg vet om. Uansett om vi snakker om spill eller vanlig musikk. Generelt er musikken utrolig bra i Lotus spillene på Amiga.

Lenke til kommentar

Enig med Tor Egil Andersen. Spillmusikk er best når den er overdådig og svulstig. God of War-spillene har fått dette veldig bra til med gresk kor og alt. Fantastisk! Ellers må jeg si redaksjonen nevnte mange bra klassikere. Selv vil jeg legge til musikken til Battlesquadron og X-out fra Amigatiden. :-) Gunstar Heroes hadde mange bra stykker som alle passet veldig godt til tempoet og atmosfæren i spillet. Introen til Battledield 1942 er også av høyt kaliber og jeg pleide alltid å skru høyttalerne opp til mine naboers irritasjon hver gang jeg startet spillet. (",)

Lenke til kommentar

Rart ingen av anmelderne har nevnt WoW, musikken holder fabelaktig høyt nivå og er god nok til hvilken som helst film, om så måtte være.

 

Det er vel en grunn til at ingen har nevnt det. for den kan ikke sammenlignes med Lord of the rings Online eller Elder Scrolls Oblivion sitt soundtrack

Eller GTA Vice City

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...