Gå til innhold

BioShock Infinite - Generell Informasjon og Diskusjon


Anbefalte innlegg

288px-Bioshock_Infinite_Logo.png

 

INTRODUKSJON:

 

BioShock Infinite er et nytt førstepersons-skytespill i BioShock-serien fra
- det samme studioet som lagde det første
(
var laget av 2K Games Marin). Etter planen skal det slippes i 2012 på Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Årstallet er et alternativt 1912, på samme måte som det første spillet fant sted i et alternativt 1960, og byr på en helt ny vinkling på både historie, lokaler og spillopplevelse. Dog er nok det første alle kjenninger av BioShock uten tvil vil legge merke til at handlingen ikke lenger utspiller seg i en forfalt storby under havets lune bølger. Byen Columbia holder nemlig til oppe i skyene på vindens noe farefulle vinger.

 

HISTORIE:

 

Spilleren vil ta plass i skoene til Pinkerton-agenten Booker DeWitt som har blitt sendt til Columbia, en by bygget
Hit har han blitt sendt for å redde en uheldig frøken ved navn Elizabeth. Denne unge kvinnen har nemlig blitt holdt fanget i Columbia hele sitt liv av grunner vi ikke enda har noen bekreftet kjennskap til. Selv spekulerer jeg i at det er grunnet hennes ekstraordinære krefter.

 

De to utvikler et vennskap som kommer dem begge til gode på deres ferd ut av Columbia. Elizabeth kan endelig se et lys i enden av tunnelen hun har vært fanget i siden barndommen og DeWitt sine ferdigheter blir forsterket gjennom partnerens unike evner. Noe som kan komme til nytte med tanke på motstanden de møter på sin flukt fra den ikke-lenger-full-så-svevende byen. Spillere kan forvente seg spenning og action i gatene av Columbia og blant skyene rundt den, for ikke å snakke om høyhastighetskamper i Columbia sitt svar på togskinner (som selvfølelig ikke ligger på bakken). Et helt nytt arsenal av både våpen og krefter er også på plass.
.

 

 

DEBUT-VIDEO:

 

Skjult tekst:
(Marker innholdet i feltet for å se teksten):

 

GAMEPLAY-VIDEO #1:

 

Skjult tekst:
(Marker innholdet i feltet for å se teksten):

 

 

BILDER:

 

th_bioshock-infinite-screens-1.jpg th_bioshock-infinite-screens-2.jpg th_bsi2.jpg th_Highres_Screenshot_00040-w1280-h720.jpg

Endret av Lakus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg gleder meg enormt til Bioshock Infinite. Spesielt siden det er utvikleren fra det første Bioshock som står for utviklingen. Ikke det at Bioshock 2 var dårlig, men jeg synes eneren var bedre og fenget mer. Synes det er fint at de nå forlater Rapture da det kunne blitt litt vel mye med enda et spill der. At det denne gang foregår i himmelen og i den svevende byen Columbia er spennende og kan bli veldig artig.

Lenke til kommentar

Jeg likte steampunksettingen, det sømløse samarbeidet med kvinnfolket, og de litt kreative evnene karen hadde, men jeg er litt skeptisk til at nesten alt som er mer dramatisk enn å gå rundt virker tungt scriptet. På den annen side, det er jo bare basert på ni minutter med gameplay fra ca midt i spillet et sted (antar jeg), så...

Lenke til kommentar

Toeren er et veldig godt og gjennomført spill, rent teknisk. Men de store aha-momentene og twistene ble igjen i originalen.

Har du lyst på mer plasmids og spille en Big Daddy, samt litt mer historie så er det bare å kjøre på med toeren. Har du ingen store behov for mer rapture, nei, da går du ikke glipp av så alt for mye.

Lenke til kommentar

Jeg likte steampunksettingen, det sømløse samarbeidet med kvinnfolket, og de litt kreative evnene karen hadde, men jeg er litt skeptisk til at nesten alt som er mer dramatisk enn å gå rundt virker tungt scriptet. På den annen side, det er jo bare basert på ni minutter med gameplay fra ca midt i spillet et sted (antar jeg), så...

 

 

Jeg er litt usikker på hvor mye av denne videoen som egentlig er representativ for selve spillet. Det ser veldig ut som om det er introduksjons-biten av spillet, hvor du lærer de vanligste kontrollene (se, gå, skyt og meleeangrep samt hvordan tonics virker), samtidig virker det som om du har litt vel mange plasmider innabords til at det er helt i starten. Egentlig tviler jeg på at snutten i sin helhet er klippet ut av spillet, men at en bit av den vil dukke opp er jo ikke umulig - men ja, jeg er klar over at det skal være en gameplayvideo.

 

Ser utrolig bra ut, men kanskje noe scriptet som nevnt over her. Det første spillet tok meg litt på sengen, men eg har enda til gode å spille nr.2 Eg følte meg kanskje ferdig med Rapture ?

 

Jeg likte BioShock 2 på mange måter bedre enn det første, og de kan heller egentlig ikke sammenlignes mener jeg. Mens eneren har stor stemning, interessant setting og en god historie fokuserer BioShock 2 mer på selve gameplayet og hvordan det fungerer, samtidig som historien er solid. På mange måter en perfekt oppfølger, fordi den vet akkurat hvor det første spillet hevdet seg og istedet for å spille de samme kortene om igjen går den andre veier og blir et godt spill på andre områder.

Lenke til kommentar

Av ren nysgjerrighet AltF4, hvilket synes du er best? Totalt.

 

Nå vet jeg vel ikke faktisk. Som jeg skrev er det for meg vanskelig å sammenligne dem, for mens BioShock er en roman er BioShock 2 kiosklitteratur. Romanen huskes for den litterære kvaliteten, kiosklitteraturen huskes fordi den var mer lettbeint og grei å bla seg igjennom.

 

Av og til elsker jeg å lese romaner, andre ganger er kiosklitteratur fantastisk og jeg føler ikke det ene er bedre enn det andre, de er bare to forskjellige former for samme medie.

 

Men alt i alt, BioShock vinner nok på grunn av at Rapture fremdeles er ny i det spillet.

Endret av AltF4
La til sitering
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...