Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda, iPhone 4 hadde overeksponerte skyer der, men om man ser rundt på resten av bildet ser man også at det er et større parti av bildet som er mørkt kontra 3GS sitt bilde. Det kan hende telefonen rett og slett bestemte seg for at det var mer viktig å vise detaljene i forgrunnen enn å ta vare på detaljene i de lyseste partiene. En beslutning jeg iallefall synes er en god en. Resten av bildet er jo en hel del mer detaljert enn 3GS´en.

Lenke til kommentar

Funker den på alle norske abonnementer?

 

Vi kjøpte vårt eksemplar i Frankrike, hvor de er forpliktet til å selge den uten binding. Dermed kan vi fullt lovlig sette inn et norsk sim-kort i den. Men det krever et såkalt mini-sim-kort, som både Telenor og Netcom nå tilbyr. Om du har en annen operatør er det mulig å klippe til kortet slik at det passer, søk på mini-sim på mobilen.no så finner du oppskriften. :-)

 

hei

har sett på en del nettsider at bakerste glasset på iphonen ikke er like sterk som de påstår? noen mistet den på gulvet og baksiden sprakk

 

Vi har foreløpig ikke testet den mot hardt betonggulv, men jeg må si byggekvaliteten virker veldig bra. Men det er snakk om herdet glass, så et for hardt underlag vil nok ta livet av en hver telefon som ikke er bygget spesielt for å tåle en støyt :-)

 

Over eksponerer kameraet på andre objektiver også? Hvordan er støy nivået på bildene i forhold til andre mobiler? Er ute etter en mobil som tar gode "øyebliks-bilder" ;)

 

Og til slutt - blir det fort riper og andre merker i glasset?

 

Kameraet er betraktelig bedre enn på 3Gs, i neste uke kommer vi til å teste mot andre kameramobiler som Sony Ericsson Satio m.fl. for å se hvordan iPhone 4 kommer ut av sammenlikningen. Vi har ikke ikke utsatt testmodellen vår for mange utfordringer hva angår riper ennå, men byggekvaliteten virker veldig solid så langt. Vi kommer med oppdatering når vi har hatt den i lommer og vesker en stund :-)

Lenke til kommentar

Selges iPhone 4 låst til teleoperatør i salgslandet, eller kan man sette inn f.eks. kontantkort fra det landet man befinner seg i og på den måten unngå urimelige data (roaming) kostnader???

-Jan

 

Det kommer an på hvilket land, i Frankrike er det feks ikke lov å kun tilby iPhone låst, mens det i andre land er andre regler.

Lenke til kommentar

"Minus - Dårligere bildekvalitet på filmavspilling enn mobiler med Super Amoled."

 

Ehh, det er ikke samme teknologi en gang! Spørsmålet her er om skjermen er god, og om den fungerer bra. Jeg tipper at svaret definitivt er JA, så det er merkelig at skjermen får minus!

 

Ja, herregud så teit, tenk å kritisere ein teknologi for å vere dårlegare på noko enn ein anna teknologi. Blir nesten like dumt som å kritisere ein telefon for å vere dårlegare enn ein anna telefon frå ein anna produsent! Hallo liksom!

 

Dette var ein god gjennomgang av telefonen. Antenneproblematikken ser litt ut som noko ein lagar ein stor sak av berre for å ha noko kritikk å komme med. Det å velge seg ut ein telefon å kjøpe no er ikkje lett, men det må jo berre bety at det er mange gode alternativ, og det er jo ein bra ting!

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...