Gå til innhold

Noen som har opplevd hacket konto?


Anbefalte innlegg

Ikke dum akkurat, vil heller si det er vanskelig å unngå å få virus. Er noe nesten hele det store internett er infiltrert av, så det skjer nok før eller siden.

 

Er bare viktig å ta forhåndsregler, mye av det du allerede gjør. Husk bare, som sagt lenger opp, å sjekke de egentlige nettsidene mailene linker til og ta alle slike mails med en STOR klype salt. Er ufattelig mange scammails ute å går.

 

"Slå på UAC så så ikke tilfeldigvis kjører virus.exe som admin"

 

En smart ting er å ikke legge ut mail på nettet, eller, å skrive "navn ( at ) nettside ( dot) no/com/noanna)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Takk for tilbakemeldingene :)

 

Det jeg gjorde var å gå inn på WoW sin hjemmeside (wow europe) og endret det der. Etterpå endret jeg passord på eposten min via en maskin på jobben. La in AVG 9.0 og scannet, fant en tisse-bæsj-hest, men bare en fil - slettet hvertfall.

 

Ikke sendt ut noen epost etter dette, men holder et øye med den.

 

Litt skummelt, for jeg har aldri lastet ned addons eller noe til Wow, eller rørt det siden 08, kjørt daglige scans og ikke lastet ned noe mystisk.. Jeg som trodde jeg var smart nok til å ikke bli hacka.. men neida, like dum som alle andre ser det ut som :(

 

Nja, er mer en myte at er man smart får man ikke virus. Er heller de som er dum og ikke vet de er del i diverse bot nettverk og sikkert har en keylogger eller to.

 

En nettside kan bli hacket og infisert av ett virus, skal ikke mer til før du får ett.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

MrDarkey gjorde meg oppmerksom på at min Character var in-game og i Karazhan igår kveld. Litt underlig siden jeg ikke hadde logga inn på han på 2 uker!. Prøvde å logge inn men da var passordet mitt forandret. Brukte den "recovery" greia på battle.net og etter 2 minutter hadde customer support stengt kontoen min og boota hackeren :). Skjønner ikke hvordan de har fått tak i passordet mitt da jeg ikke bruker det noe annet sted. VIrus søk på pc'n fant ingenting så dette er kjedelig. Brukte en annen pc til å skifte passord på mail, battle.net og oppdaterte masse greier på battle.net etter en epost fra blizzard så jeg håper ikke dette skjer igjen. Skal krype til korset å bruke en authenticator heretter som MrDarkey egentlig masa om at jeg skulle bruke for leeeenge siden. :D

Endret av Keylar
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ordna opp i kontoen til bruttern idag. Både passordet på WoW kontoen og hotmailen hans var tulla med.

 

Ringte inn og fortalte om problemet, ga litt informasjon over tlf bare, og totalt 33min (12-15min ventetid) etterpå så har han ny mail knytta til battle.net og passord :)

 

 

P.S Dette var en konto som ikke hadde blitt spilt på, på lenge.. hadde tydligvis blitt hacket i september.

 

Når vi logga inn istad, var main karakteren boosta fra lvl 74 til 78, mye mer gold, og professions (leatherworking, skinning) fra 0 til ca 450.

 

Kan vel bare takke hackeren litt :p

Endret av Barliman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...