Gå til innhold

Kvifor blir "Gamere" tråkket på?


Anbefalte innlegg

Det er fordi gamere er asosiale stuegriser med svette pølselabber av noen fingre som kliner det fleskete fettet som renner ned fra panna utover tastaturet og over flaska med den dovne halvannenliteren med cola.

Alt dette mens de myser gjennom et par colabunnbriller på en skjerm i et rom som selvsagt er helt mørkt utenom lysflimmeret fra nevnte skjerm.

Lukta av flere ukers intens gaming henger i tapeten som en fjortissjente på et boyband og er stram nok til at selv Dante måtte ha snudd i døra og heller blitt i sitt provisoriske helvete.

På nettet kaller de seg gjerne "Aragorn", "stormriderzz00rr" eller andre popkulturelle pompøse navn. Og det stopper jo ikke med det, neida! Dere gamere utgir dere for å være både kjekke og av det motsatte kjønn, gjerne backer dere opp påstanden ved å lage en avatar som får den samlede kvinnelige befolkning til å fremstå som Gro Harlem Brundtland på en dårlig hårdag.

Fysj og fysom!

 

Alle innvandrere er kriminellt pakk som gifter seg med søstra si og stjeler fra naboen.

 

Stereotyping - It's faster.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle innvandrere er kriminellt pakk som gifter seg med søstra si og stjeler fra naboen.

Stereotyping - It's faster.

jeg må bare le av dette jeg er 183cm høy og veier 50.1 Kilo, så det med å ha pølsefingere, fett osv er helt feil

 

og jeg kaller meg Lordwolf som oftest hvorfor? fordi det er det det virkelige navent mitt betyr i følge behindthename.com

 

når jeg spiller spill så er de ca 50/50 av manlige og kvinnelige avatarer (når noe sånt er mulig å velge)

 

Hah, feite gamere som følte seg truffet eh?

 

 

Bare kødder, skulle tru at den åpenbare overdrivelsen var dead give away men får vel poengtere at posten var et kåseri over stereotyping for å sitere Thomas.

Lenke til kommentar

Så lenge man sørger for å prioritere alt sosialt foran gaming går jo alt bra. Som 16 år har jeg null problem med å kombinere livet mitt. Etter skolen går tid ofte til lekser eller venner og i helgene er jeg mest ute om kvelden, men resten av tiden sitter jeg ofte og koser meg med spill. Så lenge man kan være sosial og holde seg i form tror jeg du kan gjøre så godt som alt annet i livet og fortsatt bli akseptert.

Lenke til kommentar

Jeg er 19 og spiller gjerne hele dagen i helgene, men blir ikke så mye mer enn 3-4timer på hverdager. Når du går på skole så er det best å ikke si at du spiller, ellers blir du kanskje veldig ensom. Men det suger fortsattå gjøre alt du ikke liker og late som du ikke er gamer....

Skap-gamer altså? Vet ikke helt om det er så lurt, gjøre ting du ikke liker. Noe som ikke lukter helt bra der du. :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg har nå vært en gamer siden jeg var rundt 6-7 år, er 22 OG ET HALVT nå, og til tider har det vært mye hype på "anti-gaming" fra alle kanter, tv, aviser og annen media.

Feks "Spilling skader xx kroppsdel" eller "GAMING GIR KREFT", nesten så det føles ut som om gaming er værre en alkoholisme, altså ut i fra andres synspunkt, jeg er happy som gamer jeg.

 

Nå til dags er det mye mindre anti-gaming, det er flere som er hektet på Facebook og sitter der gjerne hele dagen, kjendis-bloggere som skriver om alt fra hårbørsten deres til hvilke sko de skal bruke om 3 måneder på en pris-gala eller lignende.

 

Jeg trener kickboxing og jeg har en hel bønch med venner, mange som jeg har vokst opp med som også er gamere, lillebrødrene mine gamer MW2 for tiden..

Virker som for meg at flere og flere blir gamere, enten det er en bi-effekt av disse hybrid-spillene som feks Guitar hero, Lips(eller hva det heter) og de fleste sånne Rock band og saker som er ansett som "mindre gaming" vet ikke jeg, sammenlignet med om du sitter foran en PC-skjerm og har det evig gøy på vent med kamerater.

 

Og med "sitter foran en pc-skjerm" mener ikke jeg som en feit pottetsekk med intravenøs for å slippe å bevege seg, konkurranse-instilte gamere nå for tiden MÅ være aktive, det krever en svær mengde stamina og mental kapasitet til å sitte på en event og fullføre.

 

Nei her ble det mye, har fått med meg en hel podcast om Heroes of Newerth på denne tiden, sol er det ute å, hehe skal vi game eller skal vi lage snø-engler?! BEGGE!!

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Jeg er 24 og blir faktisk litt tråkket på.

 

Jeg spiller hverdag ihvertfall 6 timer eller mer og jammen jeg aldri kommer til å slutte heller. Hvorfor skal jeg det, skal jeg se TV som er like kjedelig som å se nyttårstalen til Kong Harald og statsministeren..

 

Selv noen i familien min er imot meg, kan nesten kalle dette rasisme fordi jeg har annet syn på livet en de andre tardsa!

 

Mange av vennene mine hater meg pga jeg spiller, sier alltid slikt "no Lifers""gidd å spill""spill er drit" "man får ikke venner av å spille".

 

Jeg har møtt mange venner nå, denne sommeren skal jeg reise til Fredrikstad for å treffe en venn av meg :). Noen av de gamervennene er verdt å møte. Bedre de en de som ikke gamer og som tenker på på sex, damer, sixpack (nei ikke den sixpacken som ligger i kjøleskapet :p) på magen osv

Endret av Fanboyen
Lenke til kommentar

Noen av kameratene mine har sagt den derre "nolifer" et par ganger, jeg countrer det med å si "du som må svare på facebook med en gang noe skjer bør ikke snakke, jeg kan ihvertfall legge fra meg spillet."

PS: Denne karen ville ikke engang bli med ut når jeg ringte for 20min siden for å lage snø-engler, snakk om nolifer.

 

Seriøst, det er flere facebook-avhengige mennesker, og folk som er ærlig talt avhengig av internett for å kunne overleve dagen.

 

Glad jeg ikke er sånn, synd for de facebook folka, de har skylapper foran øynene.

Samme med blogging og andre fora på nett.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Akkurat det jeg gjør, men fortsatt er det lov å reflektere over hva som fikk meg hit, og ikke bare sitte og si "jaja, så er jeg her da" uten å vite hvordan eller hvorfor.

Jeg er en happy gamer jeg, skal ikke slutte, ikke bryr jeg meg om hva andre mener eller sier heller.

 

Er vell lov til å snakke litt fritt om et tema, uten å bli avbrutt med "lev livet", for det er jo akkurat det jeg gjør.

 

Bare for å bringe litt liv tilbake i denne setningen her:

Så lenge man sørger for å prioritere alt sosialt foran gaming går jo alt bra.

Hva med profesjonelle gamere som har det sosiale pakket inn i gaming, ved form av at 4 gamere bor sammen, har en coach som følger med at de får nok trening og riktig kosthold.

Konkurranse-innstilte gamere såklart.

Dette er da ikke sosialt?

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Men det har ingenting med denne topicen å gjøre, spørsmålet er "KVIFOR blir gamere tråkket på", ikke "Hva skal man gjøre med hva andre tenker?".

 

Back on topic, jeg vil si at det er stigmatisering, følgende av en gammel anti-gaming kulturen som fortsatt mange ikke klarer å gi slipp på, selv når de står på en WII og slår baller som er inne i skjermen så ser de ikke at de er en gamer, fordi "jammen jeg er sosial også da", akkurat som om det skulle være et spørsmål.

De fleste er jo sosiale, uansett om man er gamer eller ikke.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Det er jo akkurat derfor jeg skriver her da, fordi jeg IKKE føler meg tråkket på, men diskuterer tittelen og kanskje har et annet synspunkt.

Skjønner man ikke topic-tittelen er det oftest dårlig valg å diskutere i den, når man ikke skjønner hva man diskuterer.

Et lite tips på veien young padawan.:)

A before B.

 

PS, jeg vil ha flere synspunkter på dette, interessant tema.

Endret av Puro
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...