Gå til innhold

- Mirror's Edge fortjener oppfølger (X360, PC, PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg likte Mirror's Edge veldig godt og syns det var bra å få roet med mellom løpingen, med litt hjernetrim.

 

At spillet til tider var veldig frustrerende, ja det kan nok stemme (min samboer kan nok vitne på det da jeg stadig røsket meg selv i håret og kom med kraftuttrykk!), men det ødela ikke spillopplevelsen for min del.

 

Selv synes jeg det svakeste punktet var selve historien, som var klønete fortalt.

Endret av thebutcher
Lenke til kommentar

Mirror's Edge er et nydelig spill, som så absolutt fortjener en oppfølger. Det er et av få spill i hylla jeg tar frem og spiller med jevne mellomrom.

 

Det hadde sine mangler, som en skikkelig historie, og en føler seg veldig alene gjennom hele spillet. Og da tenker jeg på hvor tom den enorme verdenen var. Forventer ikke folkemengder på takene, men alle de tomme kontorbygningene og byscenene føles helt forlatte ut. De eneste man så var flyktige skygger på fortauene og vrede politifolk nå og da.

 

Ellers var det en veldig bratt lærekurve, som har avskrekket fler jeg kjenner fra å spille igjennom. Men herregud så deilig det var, når du fikk til noe vanskelig.

Lenke til kommentar

Kult! Personlig synes jeg Mirror's Edge var et friskt pust. Spillet hadde sikkert sine svarheter, men det er absolutt verdt en gjennomspilling.

 

Dette kunne vært mine egne ord.

 

Spillet hadde en del svakheter (irriterende gameplay, merkelig valg av leveldesign og svak historie), men det var pent, hadde godt lydbilde og var et behagelig avbrekk fra den vanlige førstepersonsskytteren, selv om det desverre ikke greide å hoppe godt nok ut av akkurat den formen, med kjedelige skytesekvenser (dog ikke egentlig nødvendige for de som virkelig satset) som føltes både malplassert og stive.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...